Search

Κανονικά στο Κύπελλο Ελλάδας οι ομάδες της Super League 2, έδωσαν το «οκ» οι λοιμοξιολόγοι!

Για την επόμενη εβδομάδα πηγαίνει η απάντηση των λοιμωξιολόγων για την έναρξη της SL 2, ωστόσο η επιτροπή εισηγήθηκε να συμμετάσχουν κανονικά στην κλήρωση του Κυπέλλου, όπως αποκαλύπτει το SDNA.

Στα χέρια της Superleague 2 και της ΕΠΟ έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για το μέλλον της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, απάντηση δεν δίνεται, ωστόσο η επιτροπή εισηγείται να συμμετάσχουν κανονικά στη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απάντηση της επιτροπής:

«Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, λαμβάνοντας το λόγο παρουσίασε την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Super league 2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία κατέληξε στο να πραγματοποιηθεί η επικείμενη κλήρωση του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να εξαιρεθούν οι ομάδες της Super League 2.

Τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν ομόφωνα την ανωτέρω εισήγηση.

Ευχαριστώντας τα μέλη της Επιτροπής για την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής έληξε τη συνεδρίαση».

Share it