Search

Κεπεσίδου, Τσάκαλου και Βαζαίος μιλούν για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού!

Τρεις πρωταθλητές που βγήκαν από τα σπλάχνα του ΟΦ Νέας Ιωνίας, ο Ανδρέας Βαζαίος, η Λαμπρίνα Τσάκαλου και η δική μας, η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου, μιλούν για το αύριο του ελληνικού αθλητισμού.

Το διαδικτυακό event στο οποίο θα συμμετάσχουν, διοργανώνεται από τον σύλλογο της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 5/1 στις 21:00 και μπορεί όποιος το επιθυμεί να το παρακολουθήσει από το κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Η σχετική πρόσκληση του ΟΦΝΙ:

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Ευχόμαστε σε όλους το νέο έτος να φέρει χαρά, αισιοδοξία και μαγικές στιγμές για τον αθλητισμό.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους στο διαδικτυακό event που διοργανώνει ο σύλλογός μας αύριο, Τρίτη 5/1/2021, στις 21.00 στο οποίο τρεις πρωταθλητές θα συζητήσουν για το μέλλον του αθλητισμού.

Οι αγαπημένοι μας πρωταθλητές Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση), Λαμπρίνα Τσάκαλου (χειροσφαίριση) και Μάγδα Κεπεσίδου (χειροσφαίριση) θα συζητήσουν σε ζωντανή μετάδοση όλα όσα μας απασχολούν για τον αθλητισμό, τις φιλοδοξίες μας, το πλάνο μας και το μέλλον των αθλημάτων.

Το event θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά.

Συντονιστείτε όλοι στο κανάλι του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ) στο YouTube αύριο στις 21.00: https://www.youtube.com/channel/UCYRW9T9p45Aiy7-kphtoyrA

Share it