Search

Κάνει τα βασικά και κερδίζει

Δυο ματς έχουμε σήμερα για την Ελληνική Σούπερ Λιγκ και ειδικά μετά τις εκπλήξεις που είδαμε χθες, τίποτα δε θα μας κάνει έκπληξη σήμερα. Ο Άρης θέλει να ξεφύγει με 4 πόντους από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει το «κυνήγι» του Ολυμπιακού, ενώ Βόλος και Ατρόμητος με νίκη στο μεταξύ τους ματς, βλέπουν 6άδα.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς του Άρη στη Λαμία, ένα αρκετά απαιτητικό ματς για τους εξαιρετικούς φέτος Θεσσαλονικείς, καθώς παίζουν κόντρα σε μια ομάδα που ψάχνει απεγνωσμένα πόντους.

Πρόταση: Δικαίως είναι ο Άρης στη θέση που είναι στη βαθμολογία, καθώς εκτός από μεγάλες νίκες έχει παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Οι «κιτρινόμαυροι» πάνε στη Λαμία με την «ταμπέλα» του φαβορί, όμως αν κάνουν τα βασικά μέσα στη γήπεδο θα βγάλουν το διπλό του 1.73 με stoiximan bonus

Λαμία: Μπορεί να έχει παίξει τα λιγότερα παιχνίδια από κάθε άλλη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα, όμως η Λαμία δε τα πηγαίνει καθόλου καλά, ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο Άκης Μάντζιος από τον πάγκο της (τον βρίσκει σήμερα αντίπαλο). Η ομάδα της Φθιώτιδας ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη μήπως και αρχίσει να παίρνει «πάνω της», όμως έχει πολλές αδυναμίες κυρίως στην άμυνα. Τη στιγμή που βρίσκει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο απέναντί της, θα παίξει άμυνα και ότι καλό βγει στην κόντρα.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Σαραμαντάς (Α, 9/0), απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους οι Βύντρα (Α, 6/0), Θεοδωρόπουλος (Τ, 4 συμμ.), Μπάχανακ (Α, 5/0), Ασίγκμπα (Α, 4/0), Μπουλούλης (ΜΕ, 9/0), Βασιλόγιαννης (Μ, 7/0), Χατζηστραβός (ΜΕ, 4/0), Τσούκαλος (Μ, 5/1). Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Φθιωτών είχε αρχίσει από τον Δεκέμβριο επί Τεννέ, επομένως υπάρχουν ήδη 4 κινήσεις. Οι Τζανδάρης (Μ.), Τιρόνε (ΜΕ.), Μπγιάρνασον (M., 33 ετών, πρώην Ακίσασπορ) και Βλάχος (MA.) είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-6 κόντρα στον Ολυμπιακό στις 13 Δεκεμβρίου. Ο Μπουχαλάκης το 0-1 στο 13’, το 0-2 ο Εμβιλά με φοβερό σουτ στο 34’, το 0-3 ο Ελ-Αραμπί στο 36’. Έχασε πέναλτι στο 64’ η Λαμία, το 0-4 ήρθε με πέναλτι στο 82’ του Σουντανί, το 0-5 έκανε ο Κάιπερς, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μασούρας στο 87’.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Επασί – Σκόνδρας (Βλάχος), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Προβυδάκης – Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Τιρόνε – Ντέλετιτς, Αραμπούλι (Καραμάνος), Ρόμανιτς.

Άρης: Αν μη τι άλλο εντυπωσιακός είναι ο φετινός Άρης, ο οποίος κάνει ίσως μια από τις καλύτερες πορείες της ιστορίας του μέχρι ώρας. Σημαντικό επίσης να τονιστεί το 5 νίκες και 1 ισοπαλία που έχει εκτός έδρας, εκεί που «πονούσε» τα τελευταία χρόνια. Ο Μάντζιος έχει περάσει την φιλοσοφία του και οι «κιτρινόμαυροι» αποδίδουν εξαιρετικά σε όλους τους τομείς. Σχεδόν φουλ η αποστολή για τη Λαμία, μια ομάδα που γνωρίζει καλά ο τεχνικός του Άρη.

Αγωνιστικά Νέα: Για τον κόουτς Μάντζιο το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορέσει να κρατήσει πνευματικά έτοιμη την ομάδα του, μετά τη διακοπή που επηρεάζει πάντα τα φορμαρισμένα σύνολα. Σύμμαχος σε αυτό είναι τα καλά αγωνιστικά νέα, με μόνο τραυματία τον Κάτσε (Μ, 4/1) και απόντα, επίσης, τον τιμωρημένο Σάκιτς (Α, 10/0). Είναι ιατρικά έτοιμος και μέσα στην προεπιλογή ο Τζέγκο (Μ, 10/0), αλλά δύσκολα θα αρχίσει βασικός.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-3 επί του ΟΦΗ. Ο Μπερτόλιο το 0-1 στο 29’, το 0-2 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 42’. Το τελικό 0-3 ήρθε στο 76’ με πέναλτι του Ματίγια.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπουσέ (Σιαμπάνης) – Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Γκάνεα – Ματίγια, Σάσα – Γκάμα, Μπερτόλιο, Σίλβα – Μάνος

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, στοιχηματικές εταιρείες με bonus εγγραφής , καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο Sentragoal.

Share it