Search

Ες αύριο τα σπουδαία για την Super League 2 με Δ.Σ. για το format και απάντηση των λοιμωξιολόγων!

Ιδιαίτερα κομβική είναι η Δευτέρα 4 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς πέρα απο το προγραμματισμένο Δ.Σ. υπάρχει αγωνία και για την απάντηση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων για την άμεση εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Η προσδοκία όλων είναι η απάντηση να είναι θετική ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 του μήνα και παράλληλα οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας να βρίσκονται κανονικά στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ρευστά για την Super League 2 με τον κλοιό να σφίγγει ενώ σε περίπτωση αρνητικής απάντησης για σέντρα στις 9-10 τότε δεν θα λάβουν μέρος και στο Κύπελλο.

Επίσης τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο και το ΔΣ στη διοργανώτρια όπου αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, με κυριότερη το πώς θα διαμορφωθεί η νέα προκήρυξη και ειδικότερα πώς θα διεξαχθούν οι μόνοι αγώνες σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Κατά συνέπεια, μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η πρώτη Δευτέρα του 2021 και θα υπάρξει φως στο τούνελ για την Super League 2

Share it