Search

Το ευχαριστώ και οι ευχές της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στον Μίλος Πέτροβιτς που ντύνεται στα χρώματα του ΑΟΞ!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο μπαίνει στην Χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Ξάνθη με τον Μπίλ Πάπας(Βασίλη Παπαδημητρίου) να κάνει “Χριστουγεννιάτικο δώρο” στους φίλους της ομάδας με την απόκτηση του Σέρβου πολυθεσίτη, Μίλος Πέτροβιτς που αφήνει την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με την οποία διεκδικεί τίτλο στην Βουλγαρία για να φορέσει την φανέλα του ΑΟΞ

Μετά απο 2,5 γεμάτα χρόνια με 73 συμμετοχές την κατάκτηση 3 τίτλων και Ευρωπαϊκές συμμετοχές ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός αφήνει τα “ασπρόμαυρα” της Λοκομοτίβ Πλόβνιβ για τα “ερυθρόλευκα” της Ξάνθης, με τον Βουλγάρικο σύλλογο να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο ενώ με ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο αποχαιρέτησε την “Λοκο” και ο Πέτροβιτς.

Ο Πέτροβιτς να σημειώσουμε πως βρίσκεται ήδη στην Ξάνθη οπού μετά τα σχετικά τεστ πραγματοποίησε την Τετάρτη(30/12) την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Ξάνθης και αναμένεται εντός έως την Δευτέρα να ανακοινωθεί επίσημα απο την Ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση της η Λοκομοτίβ αναφέρει: “Η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ο αμυντικός Μίλος Πέτροβιτς προχωρήσαμε σε κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας μας. Ο Πέτροβιτς έπαιξε με την Σλάβια το τελευταία του παιχνίδια με την “ασπρόμαυρη” φανέλα. Την επομένη αποχαιρέτησε συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ και τους υπαλλήλους της ομάδας. Ο Μίλος έγραψε το όνομα του στην ιστορία της Λοκομοτίβ. Όντας στο ρόστερ της ομάδας στην κατάκτηση των δύο Κυπέλλων(2018-2019, 2019-2020), του Σούπερ Καπ Βουλγαρίας(2019-2020). Απο την ημέρα που ήρθε στην Λοκομοτίβ αποτέλεσε παίκτη πρώτης γραμμής και αμέσως κέρδισε την αγάπη των φίλων της ομάδας μας. Σε ευχαριστούμε για όλα Μίλος, θα είσαι για πάντα “ασπρόμαυρος”. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική σου καριέρα”

Απο την πλευρά του ο Σέρβος αμυντικός αποχαιρέτησε την “Λοκο” γράφοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρίστο Κρουχάρσκι, την ηγεσία της ομάδας, το προπονητικό τιμ, τους υπαλλήλους τους πρώην συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Έζησα αξέχαστες στιγμές της οποίες θα θυμάμαι πάντα, όπως την κατάκτηση των δύο Κυπέλλων το Σούπερ Καπ και τα Ευρωπαϊκή παιχνίδια με Σπαρτάκ Τρνάβα, Στρασμπούρ, Ίσκρα και Τότεναμ. Είχα 2,5 εκπληκτικά χρόνια και νιώθω περήφανος που ήμουν κομμάτι της μεγάλης “ασπρόμαυρης” οικογένειας Πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα. Σας ευχαριστώ για όλα, πάντα ένας απο έσας.

Share it