Search

Η έμπρακτη στήριξη του Ηλία Κοτόπουλου και το ευχαριστώ των παικτών και προπονητών του Άρη Αβάτου!

Μια ξεχωριστή ανακοίνωση εξέδωσαν ποδοσφαιριστές και προπονητές του Άρη Αβάτου που θέλησαν με ανάρτηση τους στα σόσιαλ μίντια του συλλόγου να ευχαριστήσουν δημόσια τον Πρόεδρο της ομάδας, Ηλία Κοτόπουλο.

Αφορμή αποτέλεσε η έμπρακτη στήριξη του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Αβάτου, που όπως έπραξε και στην πρώτη καραντίνα έτσι και τώρα προσπαθεί και είναι με κάθε τρόπο κοντά στα μέλη της ομάδας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχηγοί της ομάδας, την οποία συνυπογράφουν όλοι οι παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ των “κιτρινόμαυρων” αναφέρει:

“Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την διοίκηση του Άρη Αβατου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κύριο Ηλία Κοτόπουλο που εν μέσω πανδημίας και μη διεξαγωγής οποιονδήποτε αθλητικών δραστηριοτήτων της ομάδας, μας στηρίζει έμπρακτα τηρώντας τις συμφωνίες πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Άρη Αβάτου εύχονται Καλά Χριστούγεννα Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία αγάπη και ευημερία σε όλο τον κόσμο!!!Ευχόμαστε να τα πούμε το συντομότερο δυνατό πάλι στα γήπεδα ασφαλείς και υγιής!!
Εκ των αρχηγών:
Βασίλη Κουτσούμπα
Πέτρο Σαρηγιαννίδη
Κοσμά Γκέκα

Share it