Search

Συγκίνηση και συλλυπητήρια από Νίκη, Αμαζόνες, μέχρι και από Κρήτη για τον Γιώργο Κάλφα

Το πόσο αγαπητός σε όλους ήταν ο Γιώργος Κάλφας φαίνεται και μέσα από τις σχετικές ανακοινώσεις συλλυπητηρίων που δημοσιεύονται.

Σε μία από αυτές, η Νίκη Αλεξανδρούπολης, ομάδα στην οποίο ο εκλιπών φίλαθλος ήταν πολύ κοντά, τόσο με την παρουσία του στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις (στις φωτογραφίες είναι με την αποστολή των Νεανίδων της Νίκης που κατέκτησε το 1992 την 1η θέση στο Καρπενήσι), εις ένδειξη πένθους έχει αλλάξει σε ασπρόμαυρο το σήμα της στο Facebook και αναφέρει:

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου αναφέρουν στην δική τους ανάρτηση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απρόσμενο χαμό του Γιώργου Κάλφα.

Καλό Παράδεισο Γιώργο το κενό που αφήνεις στους αγαπημένους σου αναπλλήρωτο!

Θα σε θυμόμαστε πάντα για την ανιδιοτελή αγάπη σου, την προσφορά σου και την αφοσίωση σου στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και στους ανθρώπους του».

Ακόμα όμως και εκτός Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα από την Ένωση Νεάπολης Λασιθίου υπήρξε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Κάλφα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο , και τα αθλητικά τμήματα ( ποδόσφαιρο ανδρών , γυναικείο ποδόσφαιρο , μπάσκετ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Α.Ε.Ν.) εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ για τον θάνατο του συνεργάτη σας Γιώργου Κάλφα.

Εκ του Δ.Σ. της Α.Ε.Ν.»

Share it