Search

Λεουτσάκος: “Δεν υπάρχει θέμα να αλλάξει η προκήρυξη. Θα πάμε κανονικά”

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αλλαγής προκήρυξης, όπως επανέλαβε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στον τηλεοπτικό σταθμό Best TV φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος και επανέλαβε ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αλλαγής προκήρυξης. «Θα βγουν όλες οι ημερομηνίες», είπε.

Αναλυτικά:

«Έχουμε συμβούλιο την Τρίτη για να δούμε ποιες ημερομηνίες είναι εφικτές. Θα πρέπει να κρατήσουμε και κάποιες ημερομηνίες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι και να οριστικοποιήσουμε την ημερομηνία έναρξης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα να αλλάξει η προκήρυξη. Θα πάμε κανονικά, γιατί προέχει ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο που είναι σε εξέλιξη να τελειώσει με την ΕΡΤ. Πρέπει να τελειώσουμε τη διαδικασία που είχαμε ξεκινήσει μαζί τους. Το συμβόλαιο με την ΕΡΤ δεν θα είναι μικρότερο. Εμείς ευελπιστούμε ότι θα το τελειώσουμε. Θα βγουν όλες οι ημερομηνίες.

Την Τρίτη θα ανακοινώσουμε κάποια πράγματα. Να μας βοηθήσει το κομμάτι που λέγεται επιδημία για να μπορεί ο κόσμος να κυκλοφορεί, να αισθάνεται πιο ασφαλής και πιο άνετος. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι μόλις δούμε και πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα να κάνουμε αίτημα για τη Football League, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις. Η Βόρεια Ελλάδα είναι φορτωμένη επιδημιολογικά. Να μπει κι αυτό το πρωτάθλημα σε διαδικασία να ξεκινήσει.

Είδατε ότι και με τη Super League 2 πάνω από ένα μήνα γινόταν η διαδικασία αιτημάτων. Πρέπει να πέσουν πολύ και τα κρούματα. Να κάνουμε τον σταυρό μας να πάνε όλα καλά, να έχουμε μία μείωση και να γυρίσουν οι αθλητές στο γήπεδο ασφαλείς».

Για το θέμα της ασφάλισης:

«Είναι τυπικό το θέμα. Θα προχωρήσουμε στην ασφάλιση των παικτών, όπως είναι υποχρεωμένες οι ομάδες».

Αν η διοργανώτρια έκανε ό,τι έπρεπε:

«Η Ένωση κινείται με βάση τις αποφάσεις των ομάδων. Δεν μπορεί να κινηθεί διαφορετικά. Θεωρώ ότι από πέρυσι ό,τι ήταν καλύτερο και στο χέρι μας να κάνουμε, το κάναμε. Βλέπετε ότι και το πρωτάθλημα της Super League έχει πολλά προβλήματα. Μακάρι να είχαμε ξεκινήσει άμεσα και γρήγορα και να είχαμε τελειώσει και τα τηλεοπτικά. Να μην είχαν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα οι ομάδες και να είχαμε δώσει καλύτερη λύση».

Αν έπαιξε κομβικό ρόλο η αναδιάρθρωση:

«Όλα έπαιξαν ρόλο. Είχαμε πολλά δικαστήρια. Αν δεν είχαμε αυτές τις εξελίξεις μπορεί να είχαμε ξεκινήσει πιο γρήγορα και οι δύο κατηγορίες. Είχαμε την ομάδα της Μαγνησίας, τη Super League 2, είχαμε πολλά. Έπεσε και ο κορονοϊός και τώρα πρέπει να παλεύουμε μ’ αυτό το θέμα που ταλανίζει όλη τη χώρα».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ και τις υποψηφιότητες Ψαρόπουλου, Ζαγοράκη:

«Να τις δούμε. Μέχρι στιγμής ξέρουμε μία υποψηφιότητα επίσημη. Ο κύριος Ψαρόπουλος είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο, γνωρίζει. Από τη στιγμή που τον εμπιστεύονται και οι Ενώσεις, θεωρώ ότι θα είναι μία καλή υποψηφιότητα.

Για την άλλη δεν γνωρίζω κάτι επίσημο. Όταν θα έρθει θα το συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το όνομα του κυρίου Ζαγοράκη. Εμάς το βασικό μας θέμα είναι πώς θα ξεκινήσουν οι δύο κατηγορίες, γιατί υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα».

Για την τήρηση του πρωτοκόλλου:

«Μέχρι τώρα το πληρώνουν οι πρόεδροι και έχουν αποδείξει ότι το τηρούν. Γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να τρέξουμε κάποια οικονομικά θέματα, ώστε να μπορούν οι ομάδες να έχουν βοήθεια και να μην τα πληρώνουν όλα από την τσέπη τους».

Share it