Search

“Βέλη” Χατζημεστή κατά Πόποβιτς και συνεργατών και ποικίλες αντιδράσεις απο φιλάθλους και οπαδούς!

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει τα επίσημα παιχνίδια και να μην υπάρχει σαφής εικόνα ωστόσο δεν λείπουν τα ποστ που “ανάβουν” τα αίματα.

Ένα εξ΄αυτών προκαλώντας μεγάλη έκπληξη ήρθε απο τον προπονητή του Ορφέα και κυρίως Πρόεδρο των Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ, Μπάμπη Χατζημεστή που επιτέθηκε στον προπονητή της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς. Αφορμή αποτέλεσε όπως αναφέρει στο ποστ του η αντιμετώπιση των νεαρών Ελλήνων, και του δικού Χαλίλ Τανζού που επέστρεψε ως δανεικός στον Ορφέα, απο τον Αυστραλό τεχνικό και την αντίθετη αντιμετώπιση που έχουν οι γιοί του. Πάντως απο το επιθετικό ποστ του κ. Χατζημεστή δεν έλειψαν και οι “ακριβοπληρωμένοι” συνεργάτες του κ. Πόποβιτς.

Αναλυτικά το πόστ του Μπάμπη Χατζημεστή αναφέρει:

“Κ ποποβις εδώ δεν ειναι το Αυστραλία ούτε Τανγκανίκα όπως μας θεωρείς με τις πράξεις σου εδώ είναι η Ξάνθη μας ή ακριτική περιοχή που έχει αρκετές ουδέτεροτητες με ποδοσφαιρική κουλτούρα περάσανε έβγαλε μεγάλους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τα εθνικά χρώματα 4 φορές σημμετοχες στο κυπελο ΟΥΕΦΑ έχετε μια δική σας λογική να απομακρύνετε όλα τα ελληνόπουλα από τα κ 17 κ 19 και όχι μόνο τους θυμιανη και αλλούς όπως τον χαλιλ ΙΜΠΡΑΜ με το να προωθήσετε τους δύο γιους σας να σας πω εσάς και του συμπατριωτες σας οπως όλους αυτους τους ακριβοπληρωμενους συνεργατες σου που σε λίγο θα είναι πιο πολύ από τους ποδοσφαιριστες πρώτα πάρτε το ανάλογο διπλωμα το οποίο δεν έχετε και βλέπουμε να είσαι συγουρος δεν ειμαι μονος μου θα βρεις μπροστά σου όλο τον ξανθιωτη φίλαθλο”

Πάντως θα πρέπει να τονιστεί πως το συγκεκριμένο ποστ δεν πέρασε απαρατήρητο, και πως να περάσει άλλωστε όταν προέρχεται απο τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων της ομάδας, ποστ που άλλωστε ο κ. Χατζημεστής φρόντισε να κοινοποιήσει τόσο στο προφιλ του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ του Ορφέα αλλα και του καταστήματος του. Προκαλώντας μάλιστα “διχόνοια” στις τάξεις των φίλων καθώς υπάρχουν αρκετά θετικά ως προς την ανάρτηση του κ. Χατζημεστή σχόλια αλλά και επίθεση των οπαδών της ομάδας στον Παλαίμαχο του ΑΟΞ.

Από σχόλια όπως: ” ΟΥΣΤ ΠΟΠΟΒΙΤΣ. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!”, “Μπράβο Μπάμπη…για μια ακόμα φορά λες τα πράγματα με το όνομα τους..” & “Go home Popovic. Now!!!” ενώ υπάρχουν και αρκετά like που αν μη τι άλλο…σηκώνουν μεγάλη κουβέντα.

Ωστόσο υπήρχαν και έντονες αντιδράσεις απο οπαδούς της ομάδας, με έναν απο αυτούς να…βγάζει κίτρινη κάρτα στον κ. Χατζημεστή, ενώ υπάρχουν σχόλια που αναφέρουν: “ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑ.ΑΚΟΜΑ.ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΙΠΗΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ”, “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΝΖΟΥ Η ΦΑΣΑΡΙΑ Η ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ?????”.

Μάλιστα το ποστ του κ. Χατζημεστή έφερε την σκληρή απάντηση πρώην προέδρου συνδέσμου οπαδών του ΑΟΞ που έγραψε: “Κ.Παλαιμαχοι του ΑΟΞ μην πολεμάτε την ομάδα! Ο ρόλος σας είναι να είστε πάντα κοντά της και να βοηθάτε! Με η χωρίς ανταλλάγματα! Αυτή την στιγμή μόνο κακό μπορεί να κάνουν τέτοιες δηλώσεις! (Κάτι που δεν θυμάμαι να κάνατε με τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο) Αφήστε ήσυχο τον Βασίλη Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες του να κάνουν την δουλειά τους! Αφήστε ήσυχο τον Τόνυ Πόποβιτς να μάς δείξει την δουλειά του! Όλοι κρίνονται ειδικά αυτοί που έχουν να κάνουν με αυτό που αγαπάμε! Αλλά τους κρίνεις εκ τού αποτελέσματος! Και η ομάδα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της! Όλοι κοντά στον μεγάλο ΑΟΞ! Και στην νέα διοίκηση αν θέλουμε να τον κάνουμε πιο μεγάλο! Μόνο ΑΟΞ!!!”

Share it