Search

Σαν Σήμερα: Δύο χρόνια απο την ιστορική αναμέτρηση του Άρη Αβάτου με τον Ολυμπιακό!(+pics, video)

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια απο την ιστορική πρόκληση για την ομάδα του Άρη Αβάτου, που στις 19 Δεκεμβρίου του 2018 υποδέχθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που μπορεί η Ξανθιώτικη ομάδα να ήταν ουσιαστικά τρεις κατηγορίες κάτω απο τον πανίσχυρο αντίπαλο, και πολλά εκατομμύρια διαφορά στο μπάτζετ, της ωστόσο τον κοίταξε στα μάτια και έχασε με το τιμητικό 1-2.

Η ομάδα του Αβάτου, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μαραντά πραγματοποίησε ονειρική πορεία στον θεσμό φτάνοντας μέχρι τους ομίλους της διοργάνωσης αποκλείοντας τον Πλατανιά, ενώ στους ομίλους πέρα απο τους “ερυθρόλευκους” αντιμετώπισε επίσης δύο ιστορικές ομάδες έχοντας εξαιρετική παρουσία τόσο κόντρα στην Παναχαϊκή όσο και απέναντι στον Λεβαδειακό.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του ιστορικού αυτού αγώνα, που ήταν γεμάτο με ιδιαιτερότητες.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα και τα τρία γκολ  της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι του ΑΟΞ ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο νεαρός ξανθιώτης χαφ Γιώργος Ξενιτίδης(δείτε ΕΔΩ). Ενώ λίγο πριν την έναρξη του ματς η ομάδα του Αβάτου τίμησε τον Ξανθιώτη αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη(δείτε ΕΔΩ)

Δείτε ΕΔΩ το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα και την εικόνα στις εξέδρες του ΑΟΞ

Share it