Search

Καλωσόρισε Μπαχτσεβανίδη και Κουτέρη ο Άρδας Καστανεών

Έστω και ετεροχρονισμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, ο Άρδας Καστανεών γνωστοποίησε και επίσημα τις δύο τελευταίες του χρονικά προσθήκες με τις οποίες ολοκληρώθηκε το φετινό ρόστερ. 

Η ανακοίνωση:

«Οι δυο τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας μας πέρασαν…στα “ψιλά”, ελέω και της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας που μαστίζει όλο τον κόσμο κι έχει φέρει σε κατάσταση αδράνειας τον αθλητισμό γενικότερα.

Πρόκειται για τους Άγγελο Μπαχτσεβανίδη και Γιώργο Κουτέρη.
Ο Άγγελος αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας, είναι αδερφός του ήδη ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Στέλιου Μπαχτσεβανίδη και αποκτήθηκε απο τις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας. Με καταγωγή απο το Φυλάκιο, είναι γεννημένος το 2004.

Ο Γιώργος Κουτέρης αγωνίζεται ως χαφ, στις “πλεύρες” της επίθεσης όσο και στο κέντρο, στον άξονα. Πρόκειται για ένα “δικό μας” παιδί, με την έννοια της στενής φιλίας που τον δένει με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας μας, και της συνεργασίας που είχαμε τα τελευταία χρόνια μέσα απο τα κοινά του Άρδα. Με καταγωγή απο το Αγρίνιο, μεγαλωμένος όμως σε Πλάτη και Ορεστιάδα ο Γιώργος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ομόνοια Φυλακίου.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κοζάνη όπου και σπούδασε, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στις ομάδες Αχιλλέα Γραμματικούς, Α.Ε. Κοζάνης, Αναγέννηση Αργίλου, Εθνικό Βατερού και Αιανή Αλιάκμονα.

Είναι γεννημένος το 1996 ενώ είναι αδερφός του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χαράλαμπο Κουτέρη, ο οποίος τον Σεπτέμβριο αποχώρησε απο την ομάδα μας και πλέον ανήκει στην Δόξα Ορεστιάδας.
Τους καλωσορίζουμε και τους 2 στην μεγάλη οικογένεια του Άρδα μας, με την ευχή να είναι υγιής και να απολαύσουν αυτή τη “διαδρομή”, όταν πολύ σύντομα επιστρέψουμε σ’αυτό που αγαπάμε…στα γήπεδα!»

Share it