Search

Έφυγε από την ζωή ο ιδρυτής του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής Δημήτρης Καραμάνος!

Έφυγε από αυτή τη ζωή ο Δημήτρης Καραμάνος, πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Παναθηναϊκού, του Απόλλων Αθηνών και ιδρυτής του συλλόγου παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων:

«Η ’’οικογένειά σου’’ η ΑΕ Κομοτηνής σήμερα σε πενθεί. Έφυγες από κοντά μας στην πιο ακατάλληλη στιγμή μεγάλε Δάσκαλε, Πατέρα, Φίλε Αδελφέ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕ. Όλη σου την ζωή την είχες αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο. Ευτύχησες να αγωνιστείς σαν ποδοσφαιριστής στην Α΄Εθνική κατηγορία με τις ομάδες Απόλλωνα Αθηνών και Παναθηναικό. Στην συνέχεια όταν επέστρεψες στην πατρίδα σου αγωνίστηκες με την ομαδα του Ορφέα. Διετέλεσες Διαιτητής Μπάσκετ και συχρόνως προπονητής στις ομαδες Ροδόπη, Ποσειδώνα, Ορφέα, Πόντος Θρυλορίου, ΑΕ Κομοτηνής, Πανθρακικό και Ασπίδα Ξάνθης. Γενεές ποδοσφαιριστών μεγάλωαν και γαλουχήθηκαν στα χέρια σου. Αμούστακα παιδιά σε είχαν για δεύτερο πατέρα, αδελφό, φίλο, και μετέπειτα κουμπάρο. Ποιός δεν έχει να θυμάται και κάτι απο εσένα απο αυτούς που σε γνώρισαν πολύ δε περισσότερο εμείς τα ’’παιδιά σου’’ όπως μας αποκαλούσες. Ήσουν η ψυχή της αγαπημένης σου ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής και μετέπειτα του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΕ Κομοτηνής τον οποίο εσύ δημιούργησες. Φροντιστής, γυμναστής, προπονητής Πρόεδρος. Επίτιμος Πρόεδρος. Έκανες τα πάντα.

Δάσκαλε σου άξιζε καλύτερος τρόπος αποχωρισμού.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σαν ελάχιστο φόρο τιμής, είναι ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους το έργο που μας παρέδωσες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Share it