Search

Έναρξη προπονήσεων με χαμόγελα για τον ΟΦΗ του Σωκράτη Χαραλαμπίδη

Μπάλα έπιασαν μετά από αρκετές εβδομάδες καραντίνας οι παίκτες του ΟΦΗ, με τα χαμόγελα και την αισιοδοξία να ζωγραφίζονται και πάλι στα πρόσωπα τους. Παρών και ο Εβρίτης Σωκράτης Χαραλαμπίδης (δεύτερος από αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία).

Το κλίμα στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ήταν εξαιρετικό, με όλους τους αθλητές, να τονίζουν πόσο τους έλειψε η προπόνηση και η καθημερινότητα της ομάδας.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που γυρίσαμε στο γήπεδο, δηλαδή στον φυσικό μας χώρο. Εύχομαι να έχουμε πλέον μια ροή και να επιστρέψουμε σύντομα και στα επίσημα παιχνίδια» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, ο οποίος με τους συνεργάτες του, προχωράει τον σχεδιασμό της ομάδας, μετά την διακοπή.

«Για μας είναι σαν να κάνουμε προετοιμασία απο την αρχή. Θα κάνουμε εργομετρικά τεστ το Σάββατο και απο εκεί και πέρα θα σχεδιάσουμε το προπονητικό κομμάτι. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες προπόνηση, για να επανέλθουμε».

Στις προπονήσεις του ΟΦΗ δεν μετέχει ο Αυστριακός διεθνής πασαδόρος Μαξ Τάλερ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και οι Μανωλάκης, Φραγιαδάκης, οι οποίοι θα είναι απο την Δευτέρα στην διάθεση της ομάδας.Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ απο την Δευτέρα, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, θα χρησιμοποιεί και την αίθουσα βαρών του Παγκρητίου σταδίου.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ (Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου) Λευτέρη Ζερβό, αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο, για την παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, γίνονται εργασίες στο παρκέ.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει θα ήθελε ακόμη να συγχαρεί το ΕΑΚΗ για την εικόνα του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο, καθώς με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, το καθιστούν πλέον ένα «κόσμημα» για τον αθλητισμό του Ηρακλείου.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει θα ήθελε ακόμη να ευχαριστήσει τον Δήμο Ηρακλείου, τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού του Δήμου, κ. Κώστα Βαρδαβά, και τον Διευθυντή του Παγκρητίου σταδίου, κ. Δημήτρη Τσιράκο, για τις διευκολύνσεις σε ότι αφορά την χρήση της αίθουσας βαρών για τις προπονήσεις της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Share it