Search

Δείχνει ποιος είναι το «αφεντικό»!

Μάθε τα πάντα για το cazino

Φουλ δράση έχουμε σήμερα σχεδόν σε όλες τις χώρες, καθώς είναι η πρώτη Τετάρτη μετά από σχεδόν 2 μήνες την οποία δεν έχουμε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ή Nations League. Έτσι, οι Ομοσπονδίες βρήκαν ευκαιρία να ορίζουν κανονικά αγωνιστική στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Στο Καμπιονάτο και την Ιταλία, η Γιουβέντους για τα δεδομένα της, έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου και αυτό είναι κάτι που θα επιχειρήσει να αλλάξει με το νέο έτος. Σήμερα υποδέχεται την πολύ ισχυρή Αταλάντα και θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους ανταγωνιστές της.

Γιουβέντους: Έστω και δύσκολα, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους πέρασε από τη Γένοβα και την έδρα της Τζένοα με 3-1 την περασμένη Κυριακή και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής, μειώνοντας την απόσταση από τη Μίλαν στους 4 βαθμούς. Σίγουρα δεν έθελξε με την εικόνα της, η οποία είναι σταθερά στο… επτά εδώ και αρκετό διάστημα, όμως πήρε το ζητούμενο. Κόντρα στην Αταλάντα το έργο της θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς μιλάμε για μια ομάδα που σχεδόν κάθε χρόνο βάζει «πονοκεφάλους» στους «μπιανκονέρι». Κιελίνι και Ντεμιράλ είναι σταθερά εκτός, σχήμα με Ρονάλντο και Μοράτα σκέφτεται ο Πίρλο.

Αταλάντα: Αρκετά την περσινή σεζόν θύμισε η πρόκριση της Αταλάντα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τα διπλά στις έδρες των Λίβερπουλ και Άγιαξ. Με το ηθικό ανεβασμένο, νίκησε πολύ άνετα τη Φιορεντίνα πριν 3 ημέρες και τώρα στοχεύει να βάλει «μπουρλότο» και στο Τορίνο. Η κούραση παίζει, σίγουρα, κάποιο ρόλο, όμως υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις για τον Γκασπερίνι. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο μπροστά, όμως η ομάδα από το Μπέργκαμο πρέπει να αρχίσει να είναι συνεπής στις καλές εμφανίσεις, καθώς μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα είναι… κυκλοθυμική. Στο απουσιολόγιο είναι ακόμα τα ονόματα των Πάσαλιτς και Καλντάρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ και 2 χρόνια στο πρωτάθλημα η Αταλάντα καταφέρνει να φεύγει αλώβητη από το Τορίνο και μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις. Γενικά φέτος, οι «Μπεργκαμάσκι» δείχνουν λίγο… έξω από τα νερά τους στο πρωτάθλημα και η Γιουβέντους έχει ανάγκη περισσότερο τη νίκη, τουλάχιστον αυτό το χρονικό σημείο. Πάμε με την έδρα και την παρέα του Ρονάλντο στο 1.91 της Bet365 (ασιατικό χάντικαπ).

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα μόνο στο www.betpicks.gr

Share it