Search

Φάνης Ουζουνίδης: «Αυτά ήταν τα σημεία κλειδιά, βλέπω δικαίωση Ξάνθης»

Ο νομικός εκπρόσωπος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, Φάνης Ουζουνίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυιδιοκτησίας. Μεταφέροντας σημεία κλειδιά της επιχειρηματολογίας της Ξάνθης, προέβλεψε δικαίωση των θέσεών της Θρακιώτικης ομάδας

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαδικασία:

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, πολύ άχαρη λόγω της τηλεδιασκέψεως με πάρα πολλούς συμμετέχοντες. Ήταν όμως άψογη και γι’ αυτό πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον προεδρεύοντα κ. Γιαρένη. Είναι δύσκολο να διευθύνεις μια τέτοια διαδικασία. Με ήρεμο κλίμα. Παρατηρώντας προσεκτικά τον προεδρεύοντα είχε μελετήσει ιδιαίτερα και γνώριζε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης».

Για το σημείο κλειδί που μπορεί να κρίνει την υπόθεση:

«Αναλύθηκαν τα επιχειρήματα των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που είναι γνωστά. Κατά την ταπεινή μου εκτίμηση ήταν 2-3 καταλυτικά στοιχεία της ΠΑΕ Ξάνθη τα μόνα νέα στοιχεία. Η μεταβίβαση των μετοχών που αναδείχθηκε με νομικό τρόπο που δεν θέλω τον αναλύσω τώρα και να κουράσω. Το 2ο που ήταν άγνωστο, πότε έγινε η άρση των συνθηκών της πολυιδιοκτησίας. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει, πότε έγινε. Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη. Το τρίτο που έχει να κάνει με την άμεση-έμμεση επιρροή που επικαλείται ο Ολυμπιακός, ποια ήταν τα αγωνιστικά αποτελέσματα που επηρεάστηκαν αν υποτεθεί ότι υπήρχε αυτή η πολυιδιοκτησία.

Οι συνάδελφοι του Ολυμπιακού στη δευτερολογία τους προσπάθησαν να αποδυναμώσουν αυτά τα επιχειρήματα, κατ’ εμέ ανεπιτυχώς. Αξιολογώ ότι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, θετική στην πλευρά της ΠΑΕ Ξάνθης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για την πρόβλεψή του στην κατάληξη της υπόθεσης:

«Θα πω ότι τη νομική μου προσέγγιση όχι με βάση τις επιθυμίες μου. Δεν μπόρεσε να αναδειχθεί με βάσει τις προϋποθέσεις αυτό που επικαλείται η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την άμεση ή έμμεση επιρροή. Αναπτύχθηκε όλη η επιχειρηματία σ’ ένα δίκτυο εταιριών του κ., Σαββίδη, αλλά όχι με νομικό τρόπο η σύνδεση με την Ξάνθη. Εκτιμώ ότι θα δικαιωθούν Ξάνθη και ΠΑΟΚ».

Share it