Search

Παντελιάδης: “Είμαστε ήδη 8 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και αυτό είναι χειρότερο από έναν σοβαρό τραυματισμό!”

Ο κορονοϊός δυστυχώς αποτελεί μέρος της ζωής μας το τελευταίο διάστημα, έχοντας… επέμβει σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μείνει ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο. Σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στο λαοφιλές αυτό άθλημα, οι δημοσιογράφοι Τάσος Επιτρόπου και το Θάνος Σαρρής μέσα από την εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», επιχείρησαν να περάσουν μέσα από το «μικροσκόπιο» τα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν από την εξάπλωση του COVID-19.

Εκλεκτοί καλεσμένοι συνέβαλαν με τις παρεμβάσεις τους, ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα, που ίσως να αποτελέσουν και οδηγό για το «αύριο» στη μεγαλύτερη αθλητική «βιομηχανία» της υφηλίου. Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν και ο πολύπειρος αμυντικός της Ξάνθης, Θανάσης Παντελιάδης.

Ο αριστερός μπακ του ΑΟΞ ανέφερε: “Είμαστε ήδη 8 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι χειρότερο από έναν σοβαρό τραυματισμό. Είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται συνέχεια στην αναμονή.Μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντήσω σε συναδέλφους ποδοσφαιριστές όταν με ρωτάνε «τι μέλει γενέσθαι;». Οι παίκτες από μόνοι τους κάνουν ατομικές προπονήσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ομαδική προπόνηση, δυσχεραίνοντας και το έργο των προπονητών. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε προπονήσεις θα χρειαστούμε δύο εβδομάδες για να είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι δύσκολα μόνο για το άμεσο μέλλον, αλλά και μακροχρόνια. Στις μικρές κατηγορίες υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και πριν την πανδημία, πόσο μάλλον τώρα. Πρέπει να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε ποδοσφαιριστή και να είμαστε σε θέση να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Οι αρμόδιοι πρέπει άμεσα να πάρουν αποφάσεις και τα πρωταθλήματα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, ειδάλλως θα έρθουμε αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις… “Δ

Share it