Search

Γ. Χατζησαρόγλου: “Χωρίς play off – play out η SL2 και FL, στον “αέρα” η Γ’ Εθνική αντίθετα αισιοδοξία για έναρξη των Τοπικών”

Στην εκπομπή Γκόλ και θέαμα στο STAR Βορείου Ελλάδας  μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου βγάζοντας αρκετές ειδήσεις για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Σχετικά με τα τοπικά πρωταθλήματα ο κ. Χατζησαρόγλου τόνισε: “Με τα σημερινά δεδομένα η 10 Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου. Πολύ πιθανή είναι και η περίπτωση πρωταθλημάτων ενός γύρου και η περίπτωση να λήξουν τα πρωταθλήματα στη καρδιά του καλοκαιριού.”

Αντίθετα δεν ήταν τόσο αισιόδοξος για την Γ’ Εθνική για την οποία τόνισε: “ Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή.”

Σχετικά με τα πρωταθλήματα των Super League 2 & Football League ανέφερε: “Πρέπει να ξεχάσουμε τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις.”

Τέλος ο κ. Χατζησαρόγλου μίλησε για τις εκλογές της Ομοσπονδιας τονίζοντας πως η ΕΠΟ να ζήτησε κατ’εξαίρεση τη διεξαγωγή των εκλογών στις 29 Δεκεμβρίου 2020. Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα της Ομοσπονδίας αυτές θα γίνουν τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Share it