Search

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Μπορεί να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις στο βόλεϊ τις επόμενες μέρες»

Στην εκπομπή “Πάμε Γήπεδο” με τους Κοσμά Πανταζή & Γιώργο Πανταζίδη στην Δέλτα Τηλεόραση, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο αθλητής του Μίλωνα Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο Εβρίτης πολύπειρος βολεϊμπολίστας, μίλησε μεταξύ άλλων και για την κατάσταση που επικρατεί και με την διακοπή στο ελληνικό βόλεϊ.

Ο Ανδρεάδης που είναι μέλος του ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών), σε ερώτηση για το νέο λουκέτο στον αθλητισμό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου τόνισε ότι για το βόλεϊ καλό είναι να περιμένουμε 2-3 μέρες γιατί μπορεί η κατάσταση να αλλάξει, καθώς την Τρίτη 8/12 υπάρχει τηλεδιάσκεψη με λοιμωξιολόγους και πολιτεία.

Αναλυτικά είπε:

«Ας περιμένουμε 2-3 μέρες. Ίσως αντισραφεί η κατάσταση. Αν δεν ξεκινήσουμε προπονήσεις μέσα στον Δεκέμβριο, δυστυχώς δεν θα συνεχιστεί η Volley League καθώς δεν θα βγαίνουν οι ημερομηνίες, δεν θα προλαβαίνει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αν δηλαδή ξεκινήσουν οι προπονήσεις 7 Ιανουαρίου, οι αγώνες θα ξεκινήσουν 15-16 Φεβρουαρίου.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί 15 Απριλίου το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί γιατί μετά αρχίζουν προετοιμασία οι εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού που πήγαν για Μάιο. Αλλά ας μην προτρέχουμε γιατί μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα καθώς την Τρίτη το απόγευμα έχουμε τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους και τον Γ.Γ.Α. κ. Μαυρωτά και θα έχουμε αποφάσεις».

Share it