Search

Μπαντής: «Αναγκαία όσο ποτέ η αλληλεγγύη, η πολιτεία γυρνάει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές»

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχωράει ο ΠΣΑΠ, αφού ανακοίνωσε πως θα προσφέρει χρήματα για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του την 11η αγωνιστική της Super League, ώστε να βοηθήσουν δύο παιδιά, σε μία κίνηση ανθρωπιάς.

Ο Γιώργος Μπαντής, μίλησε για την συγκεκριμένη ενέργεια, τονίζοντας πως η αλληλεγγύη είναι αναγκαία όσο ποτέ, ενώ κάλεσε και τον υπόλοιπο κόσμο να συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί, δείχνοντας παράλληλα την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η πολιτεία τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την κίνηση του ΠΣΑΠ: «Μια ακόμα δράση από τον ΠΣΑΠ ο οποίος έχει κατανοήσει την ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία. Οι ποδοσφαιριστές είναι πρότυπα και μπορούν να επηρεάσουν. Όσα χιλιόμετρα τρέξουν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική θα τα πολλαπλασιάσουμε επί πέντε και θα μπει από τα ταμία του συνδέσμου ένα σεβαστό ποσό. Για να βοηθήσουμε τα κορίτσια και για ηθική υποστήριξη.

Είναι μια όμορφη πρωτοβουλία είμαι χαρούμενος που το έχουνε αγκαλιάσει οι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να τρέξει μαζί μας και ο κόσμος να δει τους λογαριασμούς στη σελίδα μας και να συνεισφέρει και εκείνος. Η αλληλεγγύη είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Πρέπει να νικήσει η αλληλεγγύη ο αθλητισμός πρέπει να πρεσβεύει μόνο αυτές τις αξίες. Στην Ελλάδα βέβαια έχουμε συνηθίσει διαφορετικά πρέπει να το απομονώσουμε όλοι μαζί. Ο ΠΣΑΠ δείχνει ότι είναι μέρος της κοινωνίας, νιώθει τον παλμό της. Η πολιτεία γυρνάει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές. Στις μικρότερες κατηγορίες οι παίκτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι, ενώ θα τηρηθεί το ίδιο ακριβώς υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν με την στάση τους ότι δεν το αποδέχονται».

Share it