Search

Η ευχάριστη έκπληξη της Εβίνας Μάλτση στις παίκτριες της Ασπίδας Ξάνθης! (+pics)

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες της Ασπίδας Ξάνθης, στην προπόνηση μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησαν καθώς  σε αυτή μετά απο πρόσκληση του προπονητή της ομάδας Νεδίμ Καρά Αχμέτ, μετείχε και η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια μπάσκετ όλων των εποχών, η Εβίνα Μάλτση!

Η πρώην πλέον διεθνής καλαθοσφαιρίστρια αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του κόουτς της Ασπίδας και συνάντησε έστω και διαδικτυακά τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας που αγωνίζονται στην Α2, με την Μάλτση να ανταλλάζει απόψεις, να απαντά σε ερωτήσεις και να τους μιλά για στιγμές τις καριέρας της δίνοντας πολύτιμες συμβουλές σε μια κουβέντα που διήρκεσε 3 ώρες!

Η ενημέρωση της Ασπίδας Ξάνθης αναφέρει:

“Πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακή συνάντηση της γυναικείας ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, αφού λόγω της αναστολής πρωταθλημάτων έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας. Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν οι αθλήτριές μας να συναντηθούν, να ανταλλάξουν τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους για την κατάσταση που βιώνουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας.
Όμως μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριές μας καθώς στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια μπάσκετ όλων των εποχών, η Εβίνα Μάλτση!
Η Εβίνα ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του προπονητή Καρά Αχμέτ Νεδήμ και συμμετείχε σε μία συζήτηση που είχε διάρκεια σχεδόν 3 ώρες.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Εβίνα Μάλτση αντάλλαξε απόψεις με τις αθλήτριές μας, τους αφηγήθηκε ιστορίες από την πλούσια καριέρα της και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα κορίτσια μας.
Το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Εβίνα Μάλτση για τη συμμετοχή της στη διαδικτυακή συνάντηση της γυναικείας ομάδας, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία σπουδαία αθλήτρια και έναν σπουδαίο άνθρωπο που με τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο γυναικείο μπάσκετ.”
Απο την πλευρά της η Εβίνα Μάλτση έγραψε:

“Το μπάσκετ 🏀 είναι αυτό που μας ενώνει . Το μπάσκετ είναι το πάθος μας 💙. Και όταν ξεκινάμε να μιλάμε για αυτό 🏀μπορεί να μας πάρει ώρες . Η συζήτηση και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ευχάριστη όταν η ομάδα αποτελείται από τόσο υπέροχους ανθρώπους που παίζοντας μπάσκετ έγιναν μια παρέα. Άλλωστε είναι γνωστό πως οι παρέες γράφουν ιστορία.

Συγχαρητήρια στην @aspidabc που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια . Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία μας υγιείς διεξόδους και τρόπους έκφρασης. Ο αθλητισμός ,και ιδιαίτερα για μένα το μπάσκετ ,έχει να μας προσφέρει αμέτρητα εφόδια χρήσιμα σε κάθε πτυχή της ζωής μας .
Ευχαριστώ τον @nedimkaraahmet για την πρόσκληση και την τόσο όμορφη φιλοξενία έστω και διαδικτυακά .
Όπως έχω πει πολλές φορές είμαι εδώ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και να βοηθήσω όπου μπορώ τα νέα παιδιά .”

Share it