Search

Συνεχίζει μέσα από την άμυνα

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικός όσο περιμέναμε χθες στην Μόσχα και έχασε το παιχνίδι με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων, στέλνοντάς μας στον κουβά. Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με την EuroLeague.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Παίξε με ασφάλεια στην stiximan

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει την Μπασκόνια και ο Εργκίν Αταμάν θα έχει για άλλο ένα παιχνίδι σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα παίξουν οι Πλάις, Ντάνστον, Μίτσιτς και Μπομπουά, με τους δύο τελευταίους να δίνονται αμφίβολοι, αλλά να μην έχουν μεγάλες πιθανότητες επιστροφής. Παρά τις απουσίες, η Εφές έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις το τελευταίο διάστημα, μετρώντας έντεκα νίκες στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια. Το κοινό χαρακτηριστικό, όμως των τελευταίων έξι αγώνων είναι η αμυντική της προσήλωση, αφού σε κανένα ματς δεν δέχθηκε πάνω από 77 πόντους.

Η Μπασκόνια πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της κόντρα στον ελλιπή Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει πείσει με την παρουσία της μακριά από τη Βιτόρια. Το κακό της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι το συρρικνωμένο rotation με το οποίο αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν, με το πρόβλημα να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο σήμερα, λόγω της πολύ σημαντικής απουσίας του Βιλντόζα.

Πιστεύω ότι η Εφές θα συνεχίζει με νίκη, βρίσκοντας τον τρόπο να πάρει τη νίκη μέσα από την άμυνα. Μου αρέσει πολύ το combo 1 &Μπασκόνια under 80.5 στο 1.80.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Euroleague στο Foxbet

Share it