Search

Με το μομέντουμ της Μαρσέιγ!

Μάθε τα πάντα για τα  προγνωστικά

Όπως συνήθως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης περιλαμβάνει παιχνίδια αρκετά δύσκολα σε πρόβλεψη, όπως για παράδειγμα αυτά σε Μπουντεσλίγκα και Λα Λίγκα. Εμείς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε το ματς για τη Λιγκ 1 της Γαλλίας.

Εκεί, στην περιοχή της Οξιτανίας στη νότια Γαλλία, η Νιμ υποδέχεται την ανεβασμένη Μαρσέιγ, σε ένα ματς μεταξύ δυο ομάδων που είναι αρκετά κοντά γεωγραφικά. Και το τονίζουμε αυτό, μιας και οι φιλοξενούμενοι δε θα ταξιδέψουν μακριά μετά το ματς που έδωσαν με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Νιμ: Στα χαμηλά «πατώματα» της βαθμολογίας βρίσκεται και φέτος η Νιμ, με την μια εντός έδρας ήττα να διαδέχεται την άλλη. Οι γηπεδούχοι μετρούν ήδη 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς στο «Σταντ ντε Κοστιέ», ενώ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην αμυντική γραμμή, καθώς έχει την τρίτη χειρότερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα. Εκτός των άλλων, κόντρα στη Μαρσέιγ θα έχει και αρκετές απουσίες, με πιο σημαντικές του αρχηγού Μπιανκόν, αλλά και των βασικών Ντεό, Μελίνγκ και Αριμπί.

Μαρσέιγ: Με μια… αμφιλεγόμενη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό, οι Μασσαλοί κράτησαν τις λίγες ελπίδες που έχουν στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ για πρόκριση στο Γιουρόπα μέσω της 3ης θέσης. Το ζητούμενο, όμως, για τον Βίλας Μπόας είναι η ομάδα του να βρει μια σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, κάτι που δείχνει να γίνεται. Άλλωστε, η ΟΜ έχει ήδη 4 σερί νίκες στη Λιγκ 1 και ευελπιστεί να πάρει ακόμα μια στη γειτονική Νιμ, ώστε να μπει εκ νέου στην πρώτη 3άδα. Μοναδικός απών ο αναπληρωματικός Νεμάνια Ράντονιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο καλύτερο σημείο που θα μπορούσε βρίσκει αυτό το παιχνίδι τη Μαρσέιγ, η οποία μετά από 2 διαδοχικές νίκες με καλές εμφανίσεις ετοιμάζεται για μια ακόμα νίκη που θα της δώσει όλη τη χαμένη αυτοπεποίθηση πίσω. Η Νιμ δεν πείθει, δείχνει καλή επιλογή το διπλό στο 1.91 της Bet365.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα μόνο στο www.betpicks.gr

Share it