Search

Νίκη-μισή πρόκριση για Μακάμπι

Μετά τις έντονες συγκινήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, περνάμε σε αυτήν του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου τα πράγματα στους περισσότερους ομίλους είναι σχετικά ξεκάθαρα με τις ομάδες που έχουν ήδη περάσει και αυτές που παλεύουν για τη δεύτερη θέση.
Τα περισσότερα φαβορί λογικά θα επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους, μέσα σε αυτά είναι και ο ΠΑΟΚ, που παίζει στην Κύπρο με την Ομόνοια. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς στο Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα στην καλύτερα ομάδα της χώρας, Καραμπάγκ και την Μακάμπι του Τελ Αβίβ.
Πρόταση στο πάμε στοίχημα: Εδώ όπου έχουμε φτάσει στο Γιουρόπα Λιγκ, μοναδικός λόγος πονταρίσματος σε κάποιο σημείο είναι το κίνητρο. Η Καραμπάγκ ότι και αν ακολουθήσει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές θα είναι εκτός συνέχειας. Από την άλλη, η Μακάμπι μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Πάμε με το διπλό των ούτως ή άλλως καλύτερων Ισραηλινών στο 2.10 της tipbet
Καραμπάγκ: Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει ούτε ένα πόντο σε έναν θεωρητικά βατό όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ η Καραμπάγκ και είναι σίγουρα κάτι που ενοχλεί τους φίλους της ομάδας. Η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει, όμως από τη στιγμή που δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση, είναι λογικό να έχει ρίξει το βάρος της αλλού. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση, όμως η απουσία κινήτρου είναι πάντα σημαντικός παράγοντας.
Ενδιαφέρον Στατιστικά: Τα 5/8 πιο πρόσφατα είχαν Over 3,5. Μία νίκη στα 9 τελευταία για το Γιουρόπα Λιγκ (1-2-6). Στα 6 από αυτά τα 9 δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω.
Αγωνιστικά Νέα: Έχει πληγεί από τον κορωνοϊό. Πρώτος και καλύτερος θα λείψει ο κόουτς Γκουρμπάνοφ, μαζί με τον βοηθό του. Δεν υπολογίζονται ούτε οι Μεντβέντεφ (Α, 6/0, 6/0), Αμπ. Χουσεΐνοφ (Α, 7/0, 7/0), Αντράντε (Μ, 5/1, 6/1), Γκουρμπανλί (Ε, 1/0, 5/1). Νέος στη λίστα ο πρώτος σκόρερ Εμρέλι (Ε, 7/2, 7/6), ενώ παρότι ανάρρωσαν είναι σχεδόν βέβαιο πως θα λείψουν οι Ρ. Μαμάντοφ (Α, 2/0, 1/0) και Μπ. Χουσεΐνοφ (Α, 5/0, 7/1). Γυρνάει ο πολύτιμος Όζομπιτς (ΜΕ, 7/1, 10/6), που ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο.
Προηγούμενο ματς:  Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σεμπαλί για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57’ από το σημείο του πέναλτι, για να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα με τον Γκεριέρ.
Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαχαμανταλίγιεφ – Γκουεριέ, Καράγιεφ, Ρεντέρια, Ζαφαργκουλίγιεφ – Μάτιτς, Ιμπραχίμλι – Μπαϊράμοφ, Οζομπιτς, Ζουμπίρ – Κουαμπενά
Δείτε επίσης όλες τις καλυτερες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της σεζόν δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της η Μακάμπι, η οποία εκτός του ότι είναι μια ανάσα από την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, μετράει πλέον 3 σερί νίκες και στο πρωτάθλημά της. Η ομάδα του δικού μας, Γιώργου Δώνη, γνωρίζει πως μια πρόκριση θα βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, ενώ αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα αν νικήσει στο Καραμπάγκ και χάσει βαθμούς η Σίβασπορ κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι Ισραηλινοί θα έχουν όλα τα σημαντικά τους «όπλα» διαθέσιμα για ένα κρίσιμο ματς.
Ενδιαφέρον Στατιστικά: Αήττητη με ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν (2-1-0). Τα 5 από τα 7 τελευταία της εμφάνισαν Over 2,5. Τα 6/8 πιο πρόσφατα στη διοργάνωση είχαν 2-3 G
Αγωνιστικά Νέα: «Υπάρχει η πιθανότητα να προκριθούμε, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε», τόνισε ο προπονητής Γιώργος Δώνης, μεταξύ άλλων. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Σάμποριτ (7/0, 6/0), που αποβλήθηκε στο 89ο λεπτό του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ. Ένας εκ των Νταβιτζάντα, Γένι θα καλύψει το κενό του. Επιστρέφει ο μέσος Γκλέιζερ (7/0, 5/0), που χτύπησε στο προηγούμενο, αλλά αποθεραπεύτηκε, δεν είναι όμως βέβαιο πως μπορεί να βγάλει 90λεπτο.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Χάποελ Κφαρ Σάμπα για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 38’ με τον Πέσιτς, ο Μπιτον έκανε το 2-0 στο 45’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κοέν στο 53’. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο φινάλε το αγώνα αποβλήθηκε ο Σέχτερ.
Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Ντάνιελ Τένενμπαουμ – Κάντιλ, Τίμπι, Ερνάντες, Νταβιντζάντα – Γκλάζερ, Πέρετζ, Γκολάσα – Μπιτόν, Κοέν, Πέσιτς
Για όλα τα προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές εταιρείες, casino online και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal

Share it