Search

Ανοικτά παρά το lockdown τα καταστήματα πώλησης χριστουγεννιάτικων ειδών!

Τα εποχικά καταστήματα – παρά την παράταση του lockdown που έχει «κλειδώσει» για τις 14 Δεκεμβρίου – ανοίγουν από τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, με απόφαση της κυβέρνησης.

«Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ. Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη».

Το ethnos.gr με αποκαλυπτικό του δημοσίευμα στις 2 Δεκεμβρίου είχε επισημάνει ότι τα εποχικά καταστήματα θα ανοίξουν στις 7 Δεκεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο ethnos.gr ότι τα εποχικά καταστήματα θα ανοίξουν άμεσα και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου, προκειμένου οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά να πάρουν μια «ανάσα». «Εάν υπάρξει η δυνατότητα θα ανοίξουν τα καταστήματα εποχικών ειδών δεδομένου ότι ο αριθμός τους είναι μικρός και εκτιμάται ότι δε θα επηρεάσουν δραματικά το επιδημιολογικό φορτίο», ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

Πηγή: ethnos.gr

Share it