Search

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης Εύη Σκαρίπα στέλνουν το δικό τους κοινό μήνυμα:

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

Υλοποιώντας την πρώτη κοινή δράση στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που υπεγράφη πριν λίγο καιρό, η I. Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και ο Σύλλογος Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της πόλης, προχώρησαν στην έκδοση ενός… “διαφορετικού” ημερολογίου για τη νέα χρονιά!
Με μια διαφορετική ματιά στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου φωτογραφίζονται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ως μελλοντικοί εργαζόμενοι σε φυσικούς χώρους εργασίας, δίνοντας μας ένα μήνυμα: “Μπορώ να εργαστώ και να προσφέρω. Αξίζω κάθε ευκαιρία!”.

Το ημερολόγιο εκδόθηκε υπό την αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως και του Δήμου Αλεξανδρούπολης και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την αγορά καινούργιου σχολικού λεωφορείου για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

Για παραγγελίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6944889475 και 6974622992 ή να στείλετε mail στο [email protected].

Share it