Search

Δεν φτάνουν οι υπάλληλοι για το μητρώο και ο Αυγενάκης προσέλαβε ιδιωτική εταιρία με κόστος 40.000ευρώ!!!

«Φούρια» έχει πιάσει τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Αυγενάκη σε ότι αφορά το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων». Υπάρχει μάλιστα ιδιαίτερα βιασύνη έτσι ώστε και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο να ψηφίσουν για τις Ομοσπονδίες τους, μόνο τα εγγεγραμμένα σε αυτό σωματεία.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όπως αποκάλυψε το insport.gr προσέλαβε ιδιωτική εταιρία με κόστος 40.000 ευρώ (όπως αναφέρει ο βουλευτής κ.Μανώλης Συντυχάκης – ΚΚΕ), έτσι ώστε να τρέξουν γρηγορότερα οι διαδικασίες. Αυτό καταδεικνύει επίσης ότι οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είτε δεν έχουν την απαραίτητη κατάρτιση είτε δε φτάνουν.

Από τα 5.211 σωματεία που έχουν προεγγραφεί, έχουν ελεγχθεί τα 3.270 και έχουν οριστικά εγκριθεί μέχρι σήμερα τα 1.661. Οι αριθμοί από μόνοι τους καταδεικνύουν με σαφήνεια την μεγάλη καθυστέρηση, που επιβεβαιώνει την γραφειοκρατία και την ταλαιπωρία των σωματείων και μάλιστα μέσα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Και φυσικά η περίφημη επιχορήγηση που θα δινόταν σε όλα τα σωματεία (ανεξαρτήτως Μητρώου) … αγνοείται.

Share it