Search

Σπανός: “Μην παίζουν με τη νοημοσύνη μας, είμαστε απογοητευμένοι με αυτό που συμβαίνει. Ας μας πουν το πότε θα ξεκινήσουμε”

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνεχιζόμενη απραξία των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 2 εξέφρασε ο Δημήτρης Σπανός.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Μatch», ο τεχνικός του Ιωνικού είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν ξεκινά το πρωτάθλημα από τη στιγμή που τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο, ζητώντας να μάθουν οι ομάδες πότε επιτέλους θα μπουν στη δράση.

«Προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε, έχουμε δώσει στους ποδοσφαιριστές ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να μπορέσουν να κρατηθούν σε εγρήγορση, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Πρέπει κάποια στιγμή όλο αυτό να τελειώσει. Είμαστε και εμείς άνθρωποι και τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αγωνιζόμαστε.

Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τα χρήματά τους, κάποια στιγμή λοιπόν θα τους αναγκάσουν να φύγουν. Πληρώνουν και ματώνουν οικονομικά συνεχώς και χωρίς αντίκρισμα. Ας μας πουν το πότε θα ξεκινήσουμε. Σε έναν μήνα, σε είκοσι ημέρες, πότε; Μην παίζουν με τη νοημοσύνη μας, είμαστε απογοητευμένοι με όλο αυτό που συμβαίνει», ανέφερε ο 51χρονος προπονητής.

Share it