Search

Κορονοϊός: Έφυγε από τη ζωή και δεύτερη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Δράμας που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

Νέα απώλεια μέλους του προσωπικού του μετρά το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς έφυγε από τη ζωή και δεύτερη νοσηλεύτρια που υπηρετούσε στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Δράμας.

Η 58χρονη νοσηλεύτρια νοσηλευόταν διασωληνωμένη με Covid-19 στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Από την αρχή της πανδημίας και ειδικά μέσα σε αυτό τον μαύρο Νοέμβριο για την τοπική κοινωνία, ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού του Νοσοκομείου της Δράμας νόσησε με Covid-19.

Σε αυτή την υπεράνθρωπη προσπάθεια για την παροχή της απαιτούμενης υγειονομικής περίθαλψης σε ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που νόσησαν ή νοσούν, το προσωπικό του Γ.Ν. Δράμας πληρώνει βαρύ τίμημα, μετρώντας ήδη δύο απώλειες μελών του.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της: «Άλλη μια συνάδελφος 58χρονη νοσηλεύτρια μητέρα δύο παιδιών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης χτυπημένη από κορονοϊό. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο Δράμας με καισαρική και βρέθηκαν θετικοί στο κορονοϊό μητέρα και νεογνό μετά τον τοκετό. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους της. Μας προκαλεί θλίψη και οργή η νέα απώλεια συναδέλφου. Δεν φταίει για όλα η κακή μοίρα. Επιτέλους πάρτε μέτρα».

Share it