Search

Η διαφορετική και ξεχωριστή προπόνηση μέσω τηλεδιάσκεψης της Κ13 του ΑΟΞ με την συμμετοχή των Παπάζογλου και Στάθη!

Την ευκαιρία να κάνουν διαφορετικές προπονήσεις είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΑΟΞ, με το τμήμα Κ13 στις καθιερωμένες πλέον προπονήσεις μέσω zoom.

Σε δύο απο αυτές μετά απο πρόσκληση του προπονητή της ομάδας Θεόδωρου Καραμάτσικου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ πέρα απο τις καθιερωμένες ασκήσεις υπό τις οδηγίες του γυμναστή του τμήματος Στέφανου Ιγιαννίδη, είχαν την ευκαιρία να πάρουν και μίνι-συνέντευξη απο τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, Τάσο Παπάζογλου και Γιάννη Στάθη που με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση και μετείχαν στην τηλεδιάσκεψη της Κ13.

Για την παρουσία του στην προπόνηση της Κ13 ο Τάσος Παπάζογλου έγραψε: “Ευχαριστώ πολύ τον Θόδωρο Καραμάτσικο και την ομάδα Κ13 της Ξάνθης για την φιλοξενία της στην προπόνηση τους μέσω τηλεδιάσκεψης! Χαίρομαι που αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας υπάρχουν άνθρωποι και σωματεία που παλεύουν για τα όνειρα των ποδοσφαιριστών του μέλλοντος! Ελπίζω να σας βοήθησα με τις συμβουλές μου και τις απαντήσεις μου στις ερωτήσεις σας και να ευχηθώ να επιστρέψουμε όλοι μας γρήγορα στα γήπεδα!”

Share it