Search

Στοίχημα: Η καλή Λέστερ «καθαρίζει» τη Φούλαμ

Μια Δευτέρα σας τις άλλες είναι η σημερινή, καθώς ναι μεν έχουμε αρκετά παιχνίδια από τα πρωτοκλασάτα πρωταθλήματα μπροστά μας, όμως είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να προβούμε σε προβλέψεις, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Μοναδική ίσως εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι στο «Κινγκ Πάουερ» για την Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στη Λέστερ και τη Φούλαμ. Οι «αλεπούδες» κυνηγούν την 4άδα φέτος και παρόμοια ματς οφείλουν να τα κερδίζουν για το στόχο αυτό, ενώ η Φούλαμ ψάχνει διακαώς ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να δηλώσει παρούσα στη μάχη της παραμονής.

Πρόταση στο κουπόνι αποτελέσματα: Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκρισή της στην Ευρώπη, η Λέστερ αναμένεται να επιβάλλει το ρυθμό της απέναντι σε μια ομάδα με αρκετά αμυντικά προβλήματα. Πάμε στον άσο μαζί με το over 1.5, κάτι που μας προσφέρει στο 1.83 με betshop bonus

Λέστερ: Σε ένα τρομερό ματς στην Πορτογαλία την περασμένη Πέμπτη, η Λέστερ κατάφερε να φύγει με το 3-3 κόντρα στη Μπράγκα και να προκριθεί στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα, βάζοντας υποψηφιότητα για ακόμα περισσότερα μετά τον Φεβρουάριο. Ο Ρότζερς παρά το γεγονός πως ήταν κρίσιμο ματς, κατάφερε να δώσει ανάσες σε βασικούς όπως οι Βάρντι, Τίλεμανς, Μάντισον και Μόργκαν, οπότε όλοι τους υπολογίζονται για το ματς κόντρα στη Φούλαμ, το οποίο με νίκη βάζει τη Λέστερ ξανά μέσα στη διεκδίκηση της κορυφής.

Αγωνιστικά Νέα: Ο προπονητής Ρότζερς ξεκούρασε αρκετούς παίκτες την Πέμπτη, επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι μέσοι Μάντισον, Τίλεμανς και ο επιθετικός Βάρντι. Σταθερά εκτός λόγω τραυματισμών οι Εντίντι (Μ, 2/0), Σογιοντσού (Α, 4/0) και Αμαρτέι (Α, 2/0), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι δεξιοί μπακ Ρικάρντο Περέιρα (κοντά στην επιστροφή έπειτα από πολύμηνη απουσία) και Καστάνιε (6/1).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Κέρδισε και τα 2 ματς που έδωσε Δευτέρα το 2020. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει κερδίσει 3 σερί μέρα Δευτέρα. 2/3 ήττες εντός στην Πρέμιερ, όσες είχε στα προηγούμενα 20.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Μπράγκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ στο 4′ με τον Αλ Μουστράτι, με τον Μπαρνς στο 9′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Η Μπράγκα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 24′ με τον Παουλίνιο, η Λέστερ κατάφερε στο 78′ να ισοφαρίσει με τον Τόμας. Ο Φρανσέρζιο έκανε στο 90′ το 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βάρντι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Σμάιχελ – Εβανς, Φοφανά, Φουχς – Καστάνιε (Ολμπράιτον), Τίλεμανς, Μεντί, Τζάστιν – Μάντισον, Μπαρνς – Βάρντι

Δείτε επίσης όλα τα bonus στοιχηματικων εταιρειων στην Ελλάδα.

Φούλαμ: Παρότι πάλεψε, έκανε φάσεις, είχε ξανά χαμένο πέναλτι (έχει 0/3 φέτος ήδη), η Φούλαμ δεν απέφυγε την ήττα από την Έβερτον στο Λονδίνο πριν μια εβδομάδα με 3-2 και τώρα πρέπει να πάρει κάτι από το ματς με τη Λέστερ για να μην βρεθεί εκ νέου κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Πάρκερ γνωρίζει πολύ καλά πως η δύναμη της ομάδας του είναι από τη μέση και μπροστά, οπότε θα κοιτάξει να χρησιμοποιήσει την ταχύτητα των ακραίων του ως πλεονέκτημα στις αντεπιθέσεις για να σκοράρει πρώτος και να βάλει εμπόδια σε έναν καλύτερο αντίπαλο.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η επιστροφή του ακραίου επιθετικού Καμαρά (5/0), ο οποίος εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών και λογικά θα ξεκινήσει. Επανήλθε στις προπονήσεις ο δεξιός μπακ Τετέ (2/0), όμως είναι ακόμα νωρίς για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Συνεχίζει εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Κονγκολό, ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι λόγοι της απουσίας του μέσου Όνομα (2/0).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Επίδοση 2-3-1 στα 6 τελευταία με Λέστερ στην Πρέμιερ. Ανέπαφη εστία στα 4/6 πιο πρόσφατα με Λέστερ (πρωτ.). Χωρίς ισοπαλία στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (7-0-6)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 κόντρα στην Έβερτον. Στο 1’ το 0-1 ο Κάλβερ-Λιούιν, ισοφάρισε ο Ριντ στο 15’, το 1-2 ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 29’, το 1-3 ο Ντουκουρέ στο 35’. Μείωσε ο Λόφτους-Τσικ στο 70’ για τη Φούλαμ, που δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Αρεολά – Αϊνα, Ανταραμπιόγο, Αντερσεν, Ρόμπινσον – Κέιρνι, Λεμινά, Λόφτους-Τσικ – Ντεκόρδοβα-Ριντ, Λούκμαν, Μίτροβιτς

Για όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας, αναλύσεις αγώνων, στοιχηματικές προσφορές και πολλά άλλα, πάντα sentragoal!

Share it