Search

Video: Νικητής ο Χάμιλτον στον επεισοδιακό αγώνα του Μπαχρέιν!

Μία ακόμα νίκη στην καριέρα του πήρε ο Λιούις Χάμιλτον, ωστόσο δύσκολα μπορεί να περιγράψει κάποιος τα όσα έγιναν στους πρώτους γύρους του GP του Μπαχρέιν, όπως αναφέρει το sport24.gr

Μόλις στην τρίτη στροφή του αγώνα το μονοθέσιο του Ρομάν Γκροζάν καρφώθηκε στις μπαριέρες, τυλίχθηκε στις φλόγες παγώνοντας όλους όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα. Αμέσως βγήκαν κόκκινες σημαίες, όμως ευτυχώς ο οδηγός της HAAS βγήκε από το μονοθέσιο σώος.

https://streamable.com/3u3yn9

Τα όσα συνέβησαν προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα για περίπου 1,5 ώρα. Με την επανέναρξη του βγήκαν ξανά κίτρινες σημαίες με το σκηνοθέτη να μας δείχνει το μονοθέσιο του Στρολ αναποδογυρισμένο. Ευτυχώς κι εκείνος δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν τόσο επεισοδιακή με εξαίρεση το φινάλε.Ο Χάμιλτον έφυγε μπροστά και ο Φερστάπεν δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να τον απειλήσει ιδιαίτερα.

Στην τρίτη θέση βρίσκονταν μέχρι και τρεις γύρους πριν το τέλος ο Σέρχιο Πέρεζ ο κινητήρας του οποίου παρέδωσε πνεύμα τρεις γύρους πριν το τέλος. Έτσι, στο βάθρο βρέθηκε ο Άλμπον.

Τέταρτος ήταν ο Νόρις ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακό προσπέρασμα στον Μπότας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Σάινθ, Γκασλί, Ρικάρντο, Μπότας, Οκόν και Λεκλέρκ.

Μάλιστα, ο τελευταίος βρέθηκε στην δεκάδα χάρη στην ατυχία του Πέρεζ.

Share it