Search

Στοίχημα: Υπάρχει το… πρέπει στη Γιουνάιτεντ

Πάντα μαζί σας η κορυφαία στοιχηματική pamestoixima.gr

Στους επτά βαθμούς είχε φτάσει η διαφορά της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ από την κορυφή και αυτό πριν την έναρξη της 10ης αγωνιστικής. Όπως καταλαβαίνουμε, μπορεί να είναι αρκετά νωρίς ακόμα για συμπεράσματα στη Πρέμιερ Λιγκ, όμως οι «διάβολοι» οφείλουν να αλλάξουν την εικόνα τους στο πρωτάθλημα αν θέλουν να ανέβουν θέσεις.

Στο «Σεντ Μέρις» λοιπόν, γίνεται το πρώτο χρονικά ματς για την κατηγορία σήμερα και η πολύ καλή φέτος Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις στο πάμε στοίχημα

Σαουθάμπτον: Μια από τις καλύτερες εκκινήσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ έχει κάνει φέτος η Σαουθάμπτον, η οποία μετά από 9 ματς έχει 5 νίκες και μόλις 2 ήττες. Δεν είναι τόσο η βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και η εικόνα της ομάδας του Ραλφ Χάσενχουτλ που δίνει αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της. Ένα άκρως επιθετικό σύνολο με συνέπεια στο σκοράρισμα και ικανότητα στην κόντρα, θα βάλει ψηλά τον πήχη, ειδικά αν η αντίπαλός της είναι απρόσεκτη. Σημαντικές απουσίες ενόψει Γιουνάιτεντ οι Ινγκς και Ρέντμοντ.

Αγωνιστικά Νέα: Τα ευχάριστα νέα είναι πως ο 1ος σκόρερ Ντάνι Ινγκς (7/5) επέστρεψε στις προπονήσεις, τα δυσάρεστα πως δεν προλαβαίνει το αποψινό ματς. Έχασε το ματς με τη Γουλβς λόγω τραυματισμού ο μέσος Ρέντμοντ (5/0) και πιθανότατα χάνει και δεύτερο. Σταθερά εκτός ο αμυντικός Σαλίσου, θα περάσει από τεστετοιμότητας ο μέσος Σμόλμποουν (2/0). Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα ο κόουτς Χάζενχιτλ.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Επίδοση 0-5-3 στα 8 τελευταία με Μάν. Γιουν. στην Πρέμιερ, Τα 4/5 πιο πρόσφατα από αυτά έληξαν ισόπαλα, Από τον Μάιο του 2016 έχει να κερδίσει 4 σερί εντός στην Πρέμιερ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γουλβς. Ο Γουόλκοτ το 0-1 στο 58’, το 1-1 ο Πέδρο Νέτο στο 75’. Έγινε καλό ματς, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, δίκαιο το αποτέλεσμα.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): ΜακΚάρθι – Γουόκερ-Πίτερς, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ – Τζενεπό, Γουόρντ-Πράουζ, Ρομέου, Αρμστρονγκ – Γουόλκοτ, Ανταμς

Δείτε επίσης τη λίστα με τα κορυφαία online casino στην Ελλάδα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πολύ κοντά στην πρόκρισή της από έναν δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το λόγο αυτό δίνεται… άφεση αμαρτιών στον Σόλσκιερ για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η Γιουνάιτεντ έχει μείνει πίσω από την κορυφή στις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, κάτι που δεν αρέσει στον κόσμο, οπότε χρειάζεται κάτι να αλλάξει. Ένα μεγάλο αποτέλεσμα όπως πχ ένα διπλό στο Σαουθάμπτον ίσως επαναφέρει τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στο στρατόπεδο των «μπέμπηδων». Εκτός θα είναι οι Πογκμπά και Σο, τρέχουν να προλάβουν Μπισάκα και Λίντελοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή και δύσκολα θα προλάβουν οι μέσοι Πογκμπά (7/0) και ΜακΤόμινεϊ (7/0) και ο στόπερ Μπαϊγί (2/0). Συνεχίζουν εκτός όπως και οι αμυντικοί Τζόουνς, Σο (7/0). Υπολογίζονται αν και δεν είναι στο 100% οι Λίντελεφ (Α, 7/0), Μπισάκα (Α, 7/1) και ο επιθετικός Ράσφορντ (8/2). Επέστρεψε στις προπονήσεις βγαίνοντας από καραντίνα ο μεσοεπιθετικός Λίνγκαρντ.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Αήττητη στα 9 τελευταία με Σαουθάμπτον ως φιλοξενούμενη (5-4-0), Κέρδισε 9 φορές τη Σαουθάμπτον, ευρισκόμενη πίσω στο σκορ, Επτά σερί εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ (ποτέ 8 στην ιστορία της)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-1 επί της Μπασακσεχίρ για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο 3-0 το ημίχρονο με τα γκολ από Μπρούνο Φερνάντες (2) και Ράσφορντ (πέναλτι), μείωσε ο Τουρούτς στο 75’, το τελικό 4-1 έκανε ο Τζέιμς στις καθυστερήσεις.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μπισάκα, Τουανζέμπε, Μαγκουάιρ, Τέλες – Φαν ντε Μπέεκ, Φρεντ – Γκρίνγουντ, Μπρ. Φερνάντες, Ράσφορντ (Τζέιμς) – Μαρσιάλ (Καβάνι)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι στην Ευρώπη τα πηγαίνει περίφημα, στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μείνει αρκετά πίσω. Έχει χάσει βαθμούς φέτος από ομάδες χειρότερες της Σαουθάμπτον, όμως σε ένα τόσο σημαντικό ματς οφείλει να μιλήσει» με την ποιότητά της και να βγάλει αντίδραση. Πάμε με το διπλό του 2.00 από τη Novibet.

Share it