Search

Μέχρι 2.000 κόσμος στα γήπεδα της Premier League μετά το τέλος του lockdown στις 2/12!

Την απόφαση να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, με περιορισμένο αριθμό, αποφάσισαν στην Αγγλία. Το ρεπορτάζ σημειώνει πως μέχρι 4.000 φίλαθλοι θα μπορούσαν να βρίσκονται σε όλα τα εξωτερικά αθλήματα σε περιοχές που δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα.

Χαρακτηριστικά το BBC γράφει: Το μάξιμουμ των 4.000 οπαδών θα μπορούν να βρεθούν σε αγώνες σε ανοικτά γήπεδα σε περιοχές με χαμηλό ρίσκο μετάδοσης του κορονοϊού μετά το lockdown στην Αγγλία το οποίο τελειώνει στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, αναμένεται να κάνει την σχετική ανακοίνωση στη διάρκεια της Δευτέρας (23/11) σχετικά με την επιστροφή του κόσμου. Σύμφωνα με όσα αναμένεται να πει έως 2.000 φίλαθλοι θα επιτρέπονται σε περιοχές με επίπεδο συναγερμού στο 2.

Η μέτρηση αναμένεται να είναι ένα νέο μέτρο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην Αγγλία”.

Όπως έγινε γνωστό δέκα σύλλογοι από τους είκοσι θα μπορούν να φιλοξενήσουν οπαδούς στις εξέδρες από τις 2 Δεκεμβρίου και μετά. Σύμφωνα με το Skysports οι Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Έβερτον, Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ, Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ θα μπορούν να έχουν κόσμο στις έδρες τους.

Σε αντίθεση με τα όσα είχαν διαρρεύσει στην αρχή καμία ομάδα δεν θα μπορεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να έχει περισσότερους από δύο χιλιάδες οπαδούς.

Αντίθετα, εκτός της σχετικής λίστα βρίσκονται οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι), η Λέστερ, η Μπέρνλι, η Άστον Βίλα, η Λιντς, η Λέστερ, η Νιουκαστλ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Γουέστ Μπρομ και η Γουλβς.

Share it