Search

Πένθος στην Χρυσούπολη για τον χαμό του Γιάννη Καραμανίδη! Συλλυπητήρια απο Ορφέα και Θαλασσιά

Η οικογένεια του Νέστου Χρυσούπολης θρηνεί και μαζί του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας που χάνει ένα σπουδαίο μέλος του με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και πάντα δίπλα στην ομάδα απο διάφορες θέσεις διοικητικές και αγωνιστικές, Γιάννη Καραμανίδη να χάνει την ζωή του σε ηλικία 44 ετών απο ανακοπή καρδιάς

Ο Γιάννης Καραμανίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές του Νέστου Χρυσούπολης επί πολλά χρόνια φορώντας την φανέλα του συλλόγου, παράγοντας  επίσης για πολλά χρόνια, κατείχε φέτος την θέση του γενικού γραμματέα. Λίγους μήνες νωρίτερα, ήταν αυτός που παρέλαβε από τα χέρια του Προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας το τρόπαιο του Κυπελλούχου της Ένωσης για την σεζόν 2019-2020 μετά από την διαδικασία της κλήρωσης. Ο Νέστος ήταν η αγάπη της ζωής του και δεν το έκρυβε.

Η ομάδα του Νέστου αποχαιρέτησε τον Γιάννη γράφωντας: “Χάσαμε ένα φίλο , ένα αγωνιστή , ένα υπέροχο άνθρωπο . Τα λόγια είναι περιττά και αποτυπώνονται στις τρεις προηγούμενες λέξεις . Συλλυπητήρια στην οικογένεια του . Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη . Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστή στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσούπολης στις 16.00 , η σωρός θα βρίσκεται στο ναό στις 15.00 . Καλό παράδεισο….”

Ανάμεσα στις αρκετές ομάδες που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους ήταν και δύο ομάδες της Ξάνθης, με τους Ορφέα και Αναγέννηση Θαλασσιάς να συλληπούνται την οικογένεια του Νέστου για τον αδόκητο χαμό του μέλους τους..

Τα σχετικά ποστ αναφέρουν:

“Ο Α.Σ. Αναγέννηση Θαλασσιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Καραμανιδη Ιωάννη και στον Α.Σ. Νέστο Χρυσούπολης για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου μέλους τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”
“Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπιτηρια στην οικογένεια του Γιάννη Καραμανιδη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Νέστου ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Γιάννη να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπασει”

Share it