Search

Διδυμότειχο: Εντοπίστηκε & συνελήφθη ο Πακιστανός αρχηγός της συμμορίας των μαχαιροβγαλτών

Στα χέρια της Αστυνομίας  βρίσκεται πλέον ο Πακιστανός αρχηγός της συμμορίας των μαχαιροβγαλτών που εισέβαλαν το περασμένο Σάββατο στο διαμέρισμα στα Καμίνια, έσφαξαν έναν 29χρονο και ξυλοκόπησαν άγρια άλλους δύο ομοεθνείς τους.

Ο αρχηγός της ομάδας συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Διδυμότειχο.

Ο άνδρας είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του με σκοπό να περάσει τα σύνορα προς την Τουρκία, όμως αναγνωρίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη αμέσως.

Τι προηγήθηκε

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθησαν αρχικά δύο από τους δράστες, ένας 17χρονος και ένας 24χρονος, ενώ ακόμα τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν χθες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 29χρονου ομοεθνή τους, με την έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών να συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται επίσης ότι οι δράστες λίγες ώρες μετά την εγκληματική τους ενέργεια απήγαγαν έναν 15χρονο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν. Τον απείλησαν μάλιστα ότι θα τον σκότωναν σε περίπτωση που εκείνος θα μιλούσε για ό,τι επρόκειτο να του κάνουν. Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έκαναν πάρτι με δύο μπουκάλια ουίσκι, πιθανότατα για να γιορτάσουν την απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι όπου είχαν καταφύγει οι δράστες. Από την έφοδο έγιναν μαζικές συλλήψεις και οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά, ανάμεσά τους και ο 15χρονος από το Ιράκ, ο οποίος περιέγραψε σε κατάσταση σοκ όσα έζησε, προσθέτοντας ότι ευτυχώς οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη.

Share it