Search

Δεν έχει άλλη ευκαιρία η Ίντερ

Τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μέρος 2ο σήμερα και παρότι έχουμε και ελληνικό ενδιαφέρον με το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Σίτι, εμείς θα ψάξουμε ένα δυνατό σημείο σε έναν άλλο όμιλο στο πάμε στοίχημα κουπόνι οπαπ.

Στο Μιλάνο και το «Σαν Σίρο», η Ίντερ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο άλλο ματς, Γκλάντμπαχ και Σαχτάρ παρότι παίζουν μεταξύ τους, θα έχουν το ένα «αυτί» τους στη βόρεια Ιταλία για την εξέλιξη, ενός πολύ αμφίρροπου ομίλου, όπως έχει εξελιχθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι είναι μεγάλο ντέρμπι και σε τέτοια ματς όλα μπορούν να συμβούν, η Ίντερ δύσκολα θα βρει μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη και ουσιώδη νίκη. Οι απουσίες της Ρεάλ και το κίνητρο των Ιταλών μας οδηγεί στον άσο του 2.10 από τον stoiximan.

ΙΝΤΕΡ – Με μόλις 2 ισοπαλίες στα τρία πρώτα ματς του ομίλου της, η Ίντερ οφείλει να δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο κόντρα στη Ρεάλ, για να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Τα νοκ-άουτ, άλλωστε, είναι και ο… καημός των οπαδών της από τη στιγμή που επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «νερατζούρι» είδαν τις απουσίες τους να ελαχιστοποιούνται την περασμένη εβδομάδα και με «αιχμή» τον φορμαρισμένο Λουκάκου θα ψάξουν το γρήγορο γκολ απέναντι στη «βασίλισσα», έτσι ώστε να φύγει το άγχος. Εκτός παραμένουν Κολάροφ και Βεσίνο, νοκ-άουτ και ο Μπρόζοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Από τη στιγμή που προπονήθηκε ο Σένσι (M, 3/0 πρωτάθλημα), τα προβλήματα της Ιντερ έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και αφορούν στους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί σε Covid-19 κατά τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Ο λόγος για τους Κόλαροφ (A, 1/0, 5/0) και Μπρόζοβιτς (M, 3/0, 7/1), δύο διαφορετικής χρησιμότητας στελέχη (βασικότατος ο δεύτερος). Το σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς και τους δύο φορ δεν αλλάζει ούτε με… Νόμο, οπότε οι επιλογές για την ενδεκάδα είναι συγκεκριμένες.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έχει 14-11-20 με «Ισπανούς» (10-9-2 εντός), Αήττητη εντός έδρας με τη Ρεάλ (5-2-0), Μία νίκη στα 5 τελευταία επίσημα (1-3-1)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 4-2 της Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τα γκολ των Τζάτζα (45+2′) και Ανσάλντι (62′ πεν.), προτού οι γηπεδούχοι ανατρέψουν τα δεδομένα με Σάντσεζ (64′) και Λουκάκου (67′, 84′ πεν.). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαρτίνεζ (90′).

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-1-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Χακίμι, Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ – Βιδάλ – Μαρτίνες, Λουκάκου

Δείτε επίσης το stoiximan μπονους εγγραφης

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – Μόνο καλά δε τα πάει στον όμιλο η πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ, καθώς η πρώτη νίκη της ήρθε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ιντερ στη Μαδρίτη και αυτή ήταν «δια πυρός και σιδήρου». Οι «μερέγχες» θα ψάξουν τουλάχιστον το βαθμό στο Μιλάνο, όμως η αποστολή τους μόνο εύκολη δε θα είναι. Στα «πιτς» έμειναν οι γνωστοί Ράμος, Βαλβέρδε, Μιλιτάο και Οντριοθόλα, ενώ δεν θα προλάβει ούτε ο Καρίμ Μπενζεμά! Έτσι, η Ρεάλ θα στηριχθεί κυρίως στις… παλιοσειρές Μόντριτς, Κρόος, Λούκας και πιθανώς τον Κασεμίρο (είναι και αυτός αμφίβολος) να βγάλουν τα «κάστανα» από τη φωτιά.

Αγωνιστικά Νέα: Οι «μερένγκες» πήγαν στην Ιταλία με 21μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Σέρχιο Ράμος (Α, 2/1, 8/2, έχει υποστεί τράβηγμα), Μπενζεμά (Ε, 3/2, 8/4, τραυματίας), Γιόβιτς (Ε, 1/0, 4/0, έχει θέμα με covid-19 και είναι καραντίνα), Βαλβέρδε (Μ, 3/0, 8/3, θα μείνει εκτός για ένα μήνα), Μιλιτάο (Α, 1/0, 2/0, τραυματίας) και Οντριοθόλα (Α, 0/0, 1/0, τραυματίας). Στον αντίποδα το ευχάριστο νέο έχει να κάνει με την παρουσία στην αποστολή του Κασεμίρο (Μ, 7/0) που βγήκε από καραντίνα.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έχει 8-8-18 επίδοση εκτός με ιταλικές ομάδες, Έχει Over 2,5 τα 7/10 τελευταία εκτός στο θεσμό, Έχει GG τα 15/22 τελευταία εκτός στο θεσμό.

Προηγούμενο ματς:  Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Βιγιαρεάλ. Μόλις στο 2′ ο Ντίαζ έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πέναλτι ο Μορένο στο 76′.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Νάτσο, Βαράν, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ασένσιο, Μαριάνο Ντίας, Αζάρ

Share it