Search

Η σημαδιακή επιλογή της αλλαγής των καθισμάτων του Xanthi Arena απο την εξέδρα των Xanthifans!

Μπορεί αγωνιστικά να μην κινείται τίποτα, με την έναρξη της Super League 2 να παραμένει στον “αέρα”, ωστόσο κανείς στην ομάδα της Ξάνθης δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Κάθε άλλο μάλιστα, με εντατικά έργα να γίνονται και να προχωρούν σιγά σιγά τα σχέδια για την αλλαγή όψης και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά του Xanthi Arena. Το πιο σημαντικό έργο που παίρνει σάρκα και οστά, και είναι κάτι που έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, είναι η αλλαγή των καθισμάτων του Arena που πέρα απο το γεγονός πως μετά απο πολλά χρόνια γίνεται αλλαγή των καθισμάτων αλλά και το χρώμα.

Με τη νέα διοίκηση του ΑΟΞ να συμμερίζεται το πάθος των φίλων της ομάδας για να πάρει έντονο κόκκινο χρώμα το γήπεδο, και έτσι τα καθίσματα που θα τοποθετηθούν θα είναι στα χρώματα του συλλόγου. Ήδη σήμερα(24/11) συνεργείο προχώρησε στην αφαίρεση των καθισμάτων ξεκινώντας μάλιστα απο την Θύρα Α1, επιλέγοντας σημαδιακά να ξεκινήσει απο την Θύρα όπου κάθονται οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας “Xanthifans”. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει πλήρως καθαρισμός και οι αναγκαίες εργασίες στην συγκεκριμένη Θύρα ώστε να γίνει η τοποθέτηση των νέων καθισμάτων ενώ αυτό το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες Θύρες ώστε να “κοκκινίσει” το Xanthi Arena στην πρώτη απο τις ριζικές και μεγάλες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της ομάδας ώστε να είναι πανέτοιμο όταν έρθει η ώρα ο φίλαθλος κόσμος να επιστρέψει στις εξέδρες, με την Διοίκηση του ΑΟΞ να θέλει το γήπεδο να είναι σε τέτοια κατάσταση που θα προσφέρει στους φίλους της ομάδας όλες τις ανέσεις ώστε να νιώθουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους.

Share it