Search

Στοίχημα: Έχει τον τρόπο η Κρίσταλ Πάλας

Με δυο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία έχει αρκετές συγκινήσεις και ανατροπές μέχρι ώρας. Τα ματς αυτά είναι τα Γουλβς-Σαουθάμπτον και Μπέρνλι-Κρίσταλ Πάλας.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι που θα γίνει στο «Τερφ Μουρ», ανάμεσα στην κακή φέτος Μπέρνλι, η οποία υποδέχεται την επικίνδυνη και ποιοτική Πάλας. Ένα ραντεβού ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δυο, μιας και θέλουν βαθμούς για την παραμονή τους.

Πρόταση στο κουπόνι οπαπ πάμε στοίχημα: Σε αρκετές περιπτώσεις τη φετινή σεζόν η Κρίσταλ Πάλας έχει δείξει την αξία και την ικανότητά της στο σκοράρισμα, ειδικά απέναντι σε ομάδες του… χεριού της. Η Μπέρνλι ακόμα δεν έχει πείσει πως μπορεί να κερδίσει ανάλογα ματς και το ασιατικό Draw No Bet με novibet μπονους εγγραφης στο 2.07 μας αρέσει πολύ.

ΜΠΕΡΝΛΙ – Καμία επαφή δεν έχει η φετινή ομάδα της Μπέρνλι με αυτή που έκανε τρομερές εμφανίσεις και «λύγιζε» ακόμα και τους «μεγάλους» της κατηγορίας τα προηγούμενα χρόνια. Ο Σον Ντάις ακόμα περιμένει την πρώτη νίκη μετά από 7 παιχνίδια και με την μέχρι τώρα εικόνα, αυτή δύσκολα θα έρθει σύντομα. Οι «κλάρετς» δυσκολεύονται πολύ ακόμα και να δημιουργήσουν φάσεις, με την έλλειψη κάποιου παίκτη που μπορεί να… κουβαλήσει στα δύσκολα. Αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα στη σύνθεση της ομάδας, η Μπέρνλι δύσκολα θα τη γλιτώσει φέτος.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έχει τη χειρότερη επίθεση (3 γκολ) στην Premier, Δεν έχει σκοράρει φέτος εντός, σε 270 αγωνιστικά λεπτά, Συνολικά, συμπλήρωσε 389 λεπτά δίχως γκολ!

Αγωνιστικά Νέα: Σίγουρα εκτός είναι οι Κορκ (Μ.) και Στίβενς (Μ, 3/0). Δίνεται έτοιμος ο Μπάρντσλεϊ (Α, 3/0) και αμφίβολοι οι Τέιλορ (Α, 7/0), Μπρέιντι (Μ, 3/0), Γκούντμουντσον (Μ, 3/0) και Πίετερς (Α, 2/0). Όλοι τους με πιθανότητες μεγαλύτερες τού 50%, για να έχουν συμμετοχή στην τελική αποστολή του κόουτς Ντάιτς. Γύρισε πριν τη διακοπή ο έμπειρος Μι (Α, 1/0), που μπορεί να δώσει λύσεις στην πολύπαθη άμυνα της Μπέρνλι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Μπράιτον. Κυρίαρχη η Μπράιτον, είχε κατοχή (59%) και σαφώς περισσότερες τελικές προσπάθειες (19 έναντι μόλις 4), ωστόσο ήταν άστοχη.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Λόουτον, Ταρκόφσκι, Λονγκ, Τέιλορ (Μπάρντσλεϊ) – Μπρέιντι (Γκούντμουντσον), Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝιλ – Γουντ, Μπαρνς

Δείτε τις στοιχηματικες εταιρειες με μπονους εγγραφης και κάντε την επιλογή σας

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – Με τα… φεγγάρια της είναι φέτος η Κρίσταλ Πάλας, καθώς εκεί που λες πως έχει πάρει φόρα μετά από ένα μεγάλο αποτέλεσμα, έρχεται μια βαριά ήττα να χαλάσει το καλό κλίμα. Η πορεία της, πάντως, μέχρι ώρας κρίνεται πολύ καλή, ενώ τώρα προέρχεται από την εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 4-1 επί της Λιντς. Οι «αετοί» του Χόντζον έχουν αρκετά καλή πρόσφατη παράδοση στο Λάνκασαϊρ και στηριζόμενοι στην τριάδα Ζαχά-Μπατσουαγί-Αγιού, δημιουργούν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 2/8 νίκες εκτός στην Premier, από τις 24/6, 4-0-1 με την Μπέρνλι, μέσα – έξω, από τις 13/1/2018, Έχει 3/4 G/G στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος και σε καραντίνα λόγω ιού είναι ο Μιλιβόγεβιτς (Μ, 6/0), διαθέσιμοι για την έξοδο στο Μπέρνλι δίνονται οι Μίτσελ (Α, 6/0), Ουάρντ (Α, 5/0). Θα περάσουν οι προαναφερθέντες τεστ ετοιμότητας, όπως και οι Τόμκινς (Α.), Έζε (Μ, 7/1) που αντιμετώπισαν τραυματισμούς. Σίγουρα εκτός είναι οι Γουίκαμ (Ε.), Χένεσεϊ (Τ.), Φέργκιουσον (Μ.). Πολύ καλά ματς με το Βέλγιο έκανε στη διακοπή ο Μπατσουαγί (Ε, 5/0), ο οποίος δεν έχει σκοράρει ακόμα στην Premier.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-1 επί της Λιντς. Στο 2-0 μέχρι το 22’ το σκορ με τα γκολ των Νταν και Έζε, μείωσε ο Μπάμφορντ στο 27’ για τη Λιντς, ακυρώθηκε γκολ του ίδιου παίκτη στο 1-0 (θα ισοφάριζε). Ο Έλντερ Κόστα με αυτογκόλ το 3-1 για την Πάλας στο 42’, το τελικό 4-1 έκανε ο Αγιού στο 70’.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Γκουάιτα – Κλάιν, Νταν, Κουγιατέ, Φαν Αανχολτ – Τάουνσεντ, ΜακΑρθουρ, Ρίντεβαλντ, Εζέ (Σλουπ) – Ζαχά, Αγιού

Δείτε τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος, προσφορές στοιχηματικών εταιρειών, καζίνο online, αναλύσεις, βαθμολογίες και πολλά άλλα στο Sentragoal.gr

Share it