Search

Η περηφάνια του Παύλου Μελά Κουτσού και οι ευχές σε Ανδρέα Γκλαβίνη και ΑΟΞ!

Εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της νέας εποχής του ΑΟΞ, με τον Βασίλη Παπαδημητρίου επικεφαλής της νέας προσπάθειας και έντονο Ξανθιώτικο χρώμα και την παρουσία διακεκριμένων, ο καθένας στον τομέα που δραστηριοποιείται, ανθρώπων.

Απο τους ανθρώπους που σαφέστατα κεντρίζουν το ενδιαφέρον με την παρουσία τους στο νέο Δ.Σ. είναι ο γνωστός επιχειρηματίας, Ανδρέας Γκλαβίνης. Ένας άνθρωπος που δεν είναι…χθεσινός στο ποδόσφαιρο έχοντας μεγάλη παρουσία πέρα απο γνωστός φίλαθλος του ΑΟΞ, και ως ποδοσφαιριστής αρχικά και για πολλά χρόνια επιτυχημένος παράγοντας στον Παύλο Μελά Κουτσού έχοντας μάλιστα ως διοικητικός ηγέτης του συλλόγου και δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης(2013, 2014). Ο οποίος παραχώρησε απολαυστική συνέντευξη για το νέο ξεκίνημα του στην ομάδα του ΑΟΞ

Η παρουσία του στο νέο Διοικητικό σχήμα του ΑΟΞ έφερε μεγάλη χαρά σε όλο το χωριό του Κουτσού, απ’ όπου το νέο μέλος του Δ.Σ. της ομάδας κατάγεται και έχει προσφέρει μάλιστα πολλά στον σύλλογο, κάτι που κανείς δεν ξεχνά άλλωστε όπως προαναφέραμε με τον Ανδρέα Γκλαβίνη στην ηγεσία της ομάδας ο σύλλογος κατέκτησε δύο Κύπελλα. Ενώ πέρα απο την προσφορά του ως διοικητικός παράγοντας αλλά και ως ποδοσφαιριστής η μεγαλύτερη προσφορά του Ανδρέα Γκλαβίνη είναι το γήπεδο-στολίδι της ομάδας για οποίο ήταν ο υπεύθυνος της αναβάθμισης του με προσθήκη εξεδρών αλλά και αναμόρφωση των αποδυτηρίων και όλου του γηπέδου.

Με δηλώσεις τους στο Sportsaddict άπαντες στην Διοίκηση του Παύλου Μελά εξέφρασαν την περηφάνια τους για την παρουσία του Ανδρέα Γκλαβίνη στην διοίκηση της νέας εποχής του ΑΟΞ, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και εκ των ανθρώπων που τρέχουν τα πάντα στην ομάδα, Χρήστο Γκιαουράκη(φωτο πάνω) να δηλώνει χαρακτηριστικά: “Όλο το χωριό του Κουτσού και άπαντες στον σύλλογο είναι περήφανο για την παρουσία του Ανδρέα στην διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας, και είμαι σίγουρος πως με αυτόν στη διοίκηση πραγματικά μιλάμε για νέα εποχή και μάλιστα πολύ αισιόδοξη”

Για να συνεχίσει λέγοντας “Δεν χρειάζονται λόγια για όσα έχει προσφέρει ο Ανδρέας Γκλαβίνης όχι μόνο στο Κουτσό, τόσο ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας, αλλά και γενικότερα στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτό θα το μάθουν και όσοι Ξανθιώτες δεν τον ξέρουν ο Ανδρέας δεν είναι άνθρωπος που λέει μεγάλα λόγια αλλά μιλά με πράξεις. Είμαι σίγουρος πως για να μπήκε στην διοίκηση της ομάδας έχει μεγάλα όνειρα και όρεξη για προσφορά στην μεγάλη ομάδα του Νομού μας, και πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό της νέας διοίκησης και το νέου ιδιοκτήτη της ομάδας μας για να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές”.

“Το Κουτσό και ο Παύλος Μελάς σίγουρα θα το πράξει με κάθε τρόπο, και να ξέρουν όλοι πως η παρουσία του Ανδρέα στα Διοικητικά του ΑΟΞ μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα της καρδιάς μας” ανέφερε κλείνοντας.

Ενώ  με ανακοίνωση στήριξης θέλεισε και το Δ.Σ. του συλλόγου να ευχηθεί στον Ανδρέα Γκλαβίνη: “Η ΔΙΟΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΚΛΑΒΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΞ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ”

Share it