Search

Νέα μέτρα για τα τελωνεία – Τι ισχύει για Κήπους και Ορμένιο

Μόνον για Έλληνες πολίτες, κατοίκους και κατόχους άδειας παραμονής στην Ελλάδα θα επιτρέπεται η διέλευση από το τελωνείο των Κήπων, και μόνον από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Όλο το 24ωρο θα γίνονται οι εμπορευματικές μεταφορές. Η πύλη του Ορμενίου θα είναι ανοιχτή μόνο για εμπορευματικές μεταφορές, οι οποίες θα επιτρέπονται όλο το 24ωρο και με μόνο επιβάτη του οχήματος τον οδηγό του. Αυτό ανέφερε στην χθεσινή ενημέρωση για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως τα μέτρα στα βόρεια σύνορα της χώρας γίνονται αυστηρότερα, καθώς διαπιστώνεται ότι οι μετακινήσεις συμβάλλουν σημαντικά στην εξάπλωση της νόσου.

Πρόσθεσε επίσης πως για την είσοδο στη χώρα εξακολουθεί να απαιτείται η φόρμα εντοπισμού εισερχομένων προσώπων (PLF) και επίδειξη αρνητικού τεστ που θα έχει γίνει μέχρι και 72 ώρες πριν την είσοδο στη χώρα.

ΕΡΤ Ορεστιάδας

Share it

Μία Απάντηση

  1. Για οσους εχουν παντρευτει τουρκους τι γινετε κυριε υπουργε θα χωριζεται οικογενειες 6 μηνες κανει το προξενειο Σμυρνης να δηλωσει τον γαμο στην Αθηναελεος πια