Search

Κατέληξε από κορονοϊό ο παλαίμαχος του ΑΛΕΞ Γιάννης Στογιάννης

“Έφυγε” από την ζωή προχθές στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείοου Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν επί ημέρες λόγω κορονοϊού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ιστορικού Α.Ο.Αλεξανδρούπολης (“ΑΛΕΞ”) Γιάννης Στογιάννης.

Έχασε τη “μάχη” με τον covid-19 σε ηλικία 52 χρόνων (γεννήθηκε το 1968), μετά από νοσηλεία μιας περίπου εβδομάδας στην ΜΕΘ του Νοσο0κομείου Αναφοράς κορονοϊού για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου είχε διακομισθεί και μάλιστα διασωληνωμένος από το Νοσοκομείο Δράμας, όπως αναφέρει το evros-news.gr. Την πόλη δηλαδή απ’ την οποία κατάγονταν και ζούσε, έχοντας αναπτύξει μάλιστα σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης “ΙΝΤΕΡ ΤΡΟΦΟ”, από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις στον χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων (έκλεισε φέτος 27 συνολικά χρόνια δραστηριότητας) με έδρα την Προσοτσάνη Δράμας που ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του. Δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, αλλά δυστυχώς ασθένησε από κορονοϊό και πέθανε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς, φίλους και παλιούς συμπαίκτες.

Ο Γιάννης Στογιάννης που “έφυγε” στο νοσοκομείο της πόλης όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής και απέκτησε αρκετούς φίλους, μεγάλωσε στη Γερμανία και φόρεσε τη φανέλα της κορυφαίας Δόξας Δράμας το 1988 ως επαγγελματίας. Στη συνέχεια ήρθε στην Αλεξανδρούπολη και τον “Ά.Ο.ΑΛΕΞ” μαζί με τον επίσης Δραμινό Άγγελο Τοκμακτσή. Ξεχώρισε όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα αλλά και για τον χαρακτήρα του. Πολλοί συμπαίκτες του μάλιστα εκείνη την εποχή τον “αποχαιρέτισαν” με συγκίνηση, ενώ ο Άνθιμος Πεχλιβανίδης ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στον “ΑΛΕΞ” και πολλοί συμπαίκτες τους εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους.

Share it