Search

Ερυθρόλευκο το ντέρμπυ! Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στη Super League!

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το ντέρμπυ της 9ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Οι δύο αιώνιοι είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στο πρώτο και το τριφύλλι να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 21′ με σουτ στην κίνηση ο Κώστας Φορτούνης, που μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Εθνική, με την επιστροφή του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα σε ρόλο ψευτοεννιαριού, οδήγησε τους Πειραιώτες στη νίκη.

Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Ο Μπαράλες έκανε το 0-1 στο 41′, ο Ντέλετιτς έφερε το ματς στα ίσα στο 56′, ο Τσούκαλος στο 69′ έδωσε προβάδισμα στη Λαμία και ο Ριέρα στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τέλος τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν επίσης Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης μετά το μεταξύ τους 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4′ με τον Άντονι, ο Μανούσος στο 37′ έκανε το 1-1, ο Ιωαννίδης στο 47′ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Ελαφρά Ταξιαρχεία, πριν ο Μανούσος και πάλι στο 72′ σημειώσει το τελικό σκορ.

Share it