Search

Στοίχημα: Λαμία – Αστέρας Τρίπολης Προγνωστικά του Αγώνα 21/11/20

Ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία μετά από περίπου 20 ημέρες χωρίς ματς κοντράρονται αναζητώντας και οι δύο τη νίκη σε ματς για την 9η αγωνιστική.

Πρόταση στο κουπόνι στοιχήματος: Η μεγάλη αποχή και των δύο ομάδων από την ενεργό δράση είναι κάτι που μας βάζει σε σκέψεις για να ποντάρουμε. Εάν πάντως επιθυμούμε να το κάνουμε, τότε η ισοπαλία (Χ) προσφέρεται σε αρκετά υψηλή απόδοση στην bet365

ΛΑΜΙΑ – Στο «ζέσταμα» αναβλήθηκε το παιχνίδι στη Λάρισα, το δεύτερο της στις 4 αγωνιστικές που μεσολάβησαν των 2 διακοπών για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Τι να κρίνεις λοιπόν και πως; Απλετος μεν ο χρόνος για τον κόουτς Τεννέ να (ξανά)δουλέψει επιστρέφοντας στη Λαμία, η απουσία ρυθμού όμως και παιχνιδιών προφανώς και επηρεάζει. Πόσο μάλλον όταν οι Φθιωτοί ακόμη δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας ως τώρα μόνο 1 ισοπαλία.

Αγωνιστικά Νέα: Παρελθόν αποτελεί ο Νιάσε (ΜΑ, 3/0), ιατρικά και αγωνιστικά έτοιμος πλέον είναι ο Καραμάνος (ΜΕ, 6/0). Εξέτισε την ποινή τιμωρίας ο Χατζηστραβός (Μ, 4/0), αλλά τραυματίστηκε. Βασιλακάκης (ΜΕ, 2/0) και Γκούγκα (Μ, 2/0) μπήκαν στην προεπιλογή Τεννέ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στις επιλογές του. Βύντρα (Α, 6/0), Προβυδάκης (MA, 2/0), Βιγιάλμπα (Μ, 4/0), Μπιανκόνι (ΜΕ, 6/1) και Τζανετόπουλος (Α, 1/0) συμπληρώνουν το απουσιολόγιο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 31 Οκτωβρίου. Το 0-1 ο Καρλίτος στο 8’ με κεφαλιά, στο 20’ ο Διούδης απέκρουσε πέναλτι του Ρόμανιτς, το 0-2 ήρθε ξανά απ’ τον Καρλίτος στο 60’. Είχε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ ο Παναθηναϊκός.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 0-3-4 στα πιο πρόσφατα 7 ματς εντός στη SL, 4/5 πιο πρόσφατα ματς, μέσα – έξω, έληξαν 2-3 G, Προέρχεται από 2 σερί N/G & Under 2.5

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Θεοδωρόπουλος – Ασίγμπα, Ζιουλής, Αντέτζο, Μπάχανακ – Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σκόνδρας – Ντέλετιτς, Καραμάνος, Ρόμανιτς

Δείτε επίσης όλα τα νόμιμα casino online στην Ελλάδα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Με μια έξτρα εβδομάδα απραξίας πήγε στη διακοπή αφού και το δικό του παιχνίδι, η φιλοξενία του Βόλου, αναβλήθηκε (εγκαίρως) λόγω κρουσμάτων covid. Κοντεύει χρόνο αήττητος στην Τρίπολη, φέτος παρουσιάζεται αποτελεσματικός και εκτός έδρας, έχοντας ηττηθεί μόνο σε «Καραϊσκάκης» από Ολυμπιακό (0-3) και «Βικελίδης» από Αρη (0-1).

Ανησύχησαν αρκετά οι Αρκάδες όταν μεσοβδόμαδα ανακοίνωσαν κρούσμα κορωνοϊού, έκτοτε ακολούθησαν άλλα δύο, το θετικό όμως ήταν πως στους τελευταίους ελέγχους που διεξήχθησαν την Πέμπτη δεν προέκυψε κανένα νέο, οπότε κανονικά διεξάγεται η αναμέτρηση στη Λαμία, με τους θετικούς στον ιό να έχουν απομονωθεί ακολουθώντας τα προβλεπόμενα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αγωνιστικά Νέα: Το πρόβλημα του Λ. Φερνάντεθ (ΜΕ, 2/1) στο μετατάρσιο δεν του έχει επιτρέψει ακόμη να είναι διαθέσιμος αγωνιστικά. Γυρίζει ο Άλβαρες (Α, 1/0) και αυτό είναι ευχάριστο νέο για τον κόουτς Ράσταβατς. Καπίγια (Μ.), Ντρούπι (ΜΕ.) και Αντζουλάς (Α, 1/0) αποτελούν τις μακρόχρονες παρουσίες στο απουσιολόγιο των φιλοξενούμενων. Ο Μπάμπα (Ε, 3/0) επιστρέφει στην προεπιλογή των Αρκάδων, των οποίων το απουσιολόγιο συμπληρώνουν οι Μπελόκ (Μ, 1/0) και Ορόσκο (ΜΕ, 2/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στον Άρη την 1η Νοεμβρίου. Το ματς κρίθηκε με το αυτογκόλ του Πασαλίδη στο 55’. Μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες είχε ο Αστέρας.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 4-3-5 ο εκτός έδρας απολογισμός στη SL το 2020, 3/6 ματς των Αρκάδων, φέτος, στη SL είχαν ακριβώς 1 γκολ!, 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια με τη Λαμία έληξαν ισόπαλα

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής – Βαλιέντε, Μουνάφο – Ριέρα, Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (Ρεγκίς) – Μπαράλες

Share it