Search

Θανάσης Παπάζογλου: “Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, είναι να κλαις και να γελάς. Έχουμε κουραστεί όλοι”

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο επιθετικός της Ξάνθης αναφέρθηκε στην κατάσταση στη Super League 2 και τη Football League λέγοντας πως είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει.

Ακόμη υποστήριξε ότι ο Άρης είναι δίκαια πρώτος βάσει της εικόνας που έχει δείξει ενώ χαρακτήρισε κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε:

Για την κατάσταση στη Super League 2: «Κάναμε την προετοιμασία μας παίξαμε φιλικά είμαστε σε αναμονή. Δεν έχουμε κάτι σίγουρο, ρωτάμε, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να μας κρατήσουν ζεστούς. Ήταν να ξεκινήσουμε 8 Νοεμβρίου, δώσαμε φιλικά με τοπικές και πιο δυνατές ομάδες. Εμείς σαν Έλληνες ποδοσφαιριστές ξέρουμε ότι η κατηγορία είναι πολύ περίεργη, οι ξένοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Εμείς ξέρουμε την κατάσταση. Προπονούμαστε σε γκρουπ. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, είναι να κλαις και να γελάς. Έχουμε κουραστεί όλοι μακάρι να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο γιατί η Super League 2 και η Football League είναι πολύ σημαντικές κατηγορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι οι πρόεδροι έχουν έρθει σε συμφωνία για να τηρήσουν το πρωτόκολλο της Super League 1. Από τη στιγμή που έχει γίνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό. Είμαστε η μόνη χώρα που δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Κάνουμε συνέχεια τεστ, η οργάνωση της ομάδας είναι πολύ καλή και είμαστε φουλ προετοιμασμένοι για το πρωτάθλημα. Εντάξει η κατάσταση είναι δύσκολη με τον ιό αλλά σε κανένα άλλο επάγγελμα δεν γίνονται τόσα τεστ όπως σε εμάς».

Για τη Super League 1: «Εμένα με χαροποιεί το γεγονός ότι μετά την κρίση που περάσαμε ως χώρα δόθηκαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά που αναδείχθηκαν. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ δείχνει ζήλο για τα τμήματα υποδομής. Από κει και πέρα το ποδόσφαιρο είναι πιο φτωχό χωρίς τον κόσμο που αγαπά τις ομάδες του. Έστω και έτσι, να συνεχίσει το πρωτάθλημα, είναι καλό για τον κόσμο. Είναι καλό που ο Άρης είναι πρώτος τέτοιες ομάδες αυξάνουν τον ανταγωνισμό. Ο Άρης έχει κάνει τη διαφορά έχει σταθερότητα παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι αναμενόμενο που είναι πρώτος με το ποδόσφαιρο που παίζει. Περιμένω και ομάδες όπως τον Ατρόμητο και τον Αστέρα, Θα γίνουν μάχες στα πλέι οφ».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι χρόνια στην ομάδα, ο κόσμος τον λατρεύει. Έδειξε τη δουλειά του στους μικρούς, είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές φαίνονται αλλαγμένοι, είναι ισχυρή προσωπικότητα και θα δούμε καλά πράγματα. Θεωρώ ότι διαφορετικά είναι σαν προπονητής και σαν ποδοσφαιριστής. Όταν έπαιζε, το αίμα του έβραζε, θόλωνε, αλλά εκτός γηπέδων ήταν άλλος άνθρωπος. Το περίμενα να είναι πιο ήρεμος, περιμένω να δω τι θα γίνει και στο μέλλον».

Share it