Search

Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα: Στις 21 Δεκεμβρίου το άνοιγμα των γηπέδων! Από τη νέα χρονιά ξανά στη σέντρα

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκονται όλα τα σωματεία της χώρας, καθώς όλα τα γήπεδα αυτής είναι κλειστά. Το δεύτερο lockdown έφερε σε πλήρη αδράνεια και των αθλητισμό της χώρας.

Από τις 9 Δεκεμβρίου θα αρχίσει το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας με πρώτα τα σχολεία και τα εμπορικά καταστήματα. Η εστίαση αλλά και ο αθλητισμός θα βρίσκονται στο 2ο στάδιο ανοίγματος που υπολογίζεται στο δεύτερο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου με πιθανή ημερομηνία την 21η Δεκεμβρίου. Σε κάποιες περιοχές που είναι λιγότερο επιβαρυμένες ίσως το άνοιγμα γίνει λίγο νωρίτερα, αλλά για τις μεγάλες περιοχές που έχουν πρόβλημα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα) η 21/12 είναι η πιθανότερη ημερομηνία.

Αυτό φυσικά συνεπάγεται ότι η επανέναρξη των πρωταθλημάτων (Γ Εθνική, ερασιτεχνικά), αλλά και για τις μεγαλύτερες κατηγορίες θα πάει στο νέο έτος. Σε περίπτωση και νέων περιοριστικών μέτρων τη νέα χρονιά, τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε ένα γύρο, έτσι ώστε να αναδειχθούν κάποιοι πρωταθλητές.

Η καταστροφή του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ερασιτεχνικού είναι πλέον γεγονός, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας -αν και από τους περισσότερο παραγωγικούς- για ακόμα μια φορά αποτελεί τον τελευταίο τροχό της αμάξης.

Share it