Νοσοκομείο Αλεξ/πολης: 12 νέες εισαγωγές, ένας ακόμη θάνατος

Εξέπνευσε στη 1 περίπου το μεσημέρι μία γυναίκα 61 ετών από τη Δράμα, που είχε μπει στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης στις 13 Νοεμβρίου και διασωληνώθηκε κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ήταν ο 51ος θάνατος ασθενούς με κορωνοϊό που καταγράφεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολη.

Εντωμεταξύ, και δεύτερη αποσωλήνωση ασθενούς με κορωνοϊό έγινε μέσα σε ένα 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Το πρωί, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, βγήκε από τη Μ.Ε.Θ. και μεταφέρθηκε σε κλινική covid-19, μία 68χρονη από τη Δράμα, η οποία είχε κάνει εισαγωγή στις 9 Νοεμβρίου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη.

Εχθές, άλλη μία γυναίκα, ηλικίας 78 ετών, από την Ξάνθη, παρουσίασε βελτίωση της κατάστασης της υγείας της και οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να συνεχίσει τη νοσηλεία της στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων. Η γυναίκα παρέμεινε στη Μ.Ε.Θ. για πέντε ημέρες.

Ωστόσο, υψηλοί συνεχίζουν να είναι οι αριθμοί εισαγωγών στο νοσοκομείο, καθώς εχθές έγιναν άλλες 12, ενώ δόθηκαν και 5 εξιτήρια.

Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 86 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 68 στις Μονάδες Covid-19, 12 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 6 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Share it