Search

Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ με την Τασούλα Κελεσίδου και ο Άγγελος Παυλακάκης!

Είναι ο ταχύτερος Έλληνας όλων των εποχών, το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. με 10.11 (από το 1997) δείχνει απλησίαστο, είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 60μ. ανδρών και στα 100μ. νέων, είναι ο Άγγελος Παυλακάκης που ξεκίνησε αθλητισμό από την ακριτική Ξάνθη για να φτάσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όπου με την κορυφαία Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. έγραψε ιστορία κατακτώντας την 9η θέση.

Είναι όμως και το αθλητικό στέλεχος Άγγελος Παυλακάκης που την τελευταία δεκαετία έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού και παράλληλα μαζί με τον επίσης παλιό πρωταθλητή Σταμάτη Λένη δημιούργησαν τον Αθλητικό Όμιλο Κάλλιστος, ένα σωματείο πρότυπο στηρίζοντας τα νέα παιδιά και αναδεικνύοντας μία νέα γενιά πρωταθλητών που ήδη στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες.

Με βάση αυτήν την εμπειρία και τις ατελείωτες ώρες παρουσίας στους χώρους προπόνησης όπου βιώνει και ο ίδιος τα προβλήματα των σωματείων και των αθλητών, ο Άγγελος Παυλακάκης έκρινε πως ήρθε και γι αυτόν η ώρα να συστρατευτεί με την Τασούλα Κελεσίδου για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού και προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση υποψηφιότητας για τον ΣΕΓΑΣ:

«Ο στίβος μπήκε στη ζωή μου από την παιδική ηλικία και από τότε, για 30 και πλέον έτη, είναι η τροφή του σώματος και του μυαλού μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τα στάδια προσφέροντας κάθε φορά με διαφορετικούς ρόλους. Αθλητής, πρωταθλητής, αλλά και ιδρυτής-δημιουργός ενός σύγχρονου αθλητικού σωματείου του Α.Ο. ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ. Ένα σωματείο που στα 6 χρόνια αθλητικής του δραστηριότητας από την 212η θέση στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 33η θέση με ανάδειξη αθλητών από τις ακαδημίες του οι οποίοι έχουν στελεχώσει και εθνικές μας ομάδες.

Σήμερα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες αλλά και εγώ, για να προσφέρω τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μου στον στίβο πιο κεντρικά μέσω της συμμετοχής μου στη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Αποτελώ ιδρυτικό μέλος της “Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού”, μίας κίνησης που δημιουργήθηκε κυρίως από παλαιούς πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες της γενιάς μου. Μοναδικό όραμά της η μετάβαση του ελληνικού στίβου σε ένα καλύτερο επίπεδο, η ανοδική πορεία με διακρίσεις αντάξιες της προσπάθειας όλων. Σκοπός μας ταυτόχρονα η συμβολή μας στην ανάδειξη του αθλητικού τρίπτυχου (ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ). Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ζητώντας από τα αθλητικά σωματεία να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Για να πετύχουμε την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού πρέπει να συμβάλουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν περισσεύει κανείς. Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!»

Άγγελος Παυλακάκης Πρωταθλητής Στίβου Συνιδρυτής ΑΟ Κάλλιστος

Share it