Search

Κορονοϊός: Κλείνει λόγω κρούσματος και το Εργατικό Κέντρο Έβρου

Δεν θα λειτουργήσει δια ζώσης το Εργατικό Κέντρο Έβρου έως τις 30 Νοεμβρίου λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία αλλά και εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος εργαζομένου του Κέντρου.

Όπως ανακοινώθηκε θα γίνει άμεσα απολύμανση στο χώρο, ωστόσο θα είναι δυνατή η συνεχής επικοινωνία των εργαζομένων αφού τα προβλήματα στους χώρους εργασίας είναι οξυμένα.

Η ανακοίνωση:

Στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 που έχουν επιβληθεί και λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος εργαζομένου του Κέντρου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου δεν θα λειτουργεί δια ζώσης απο 16/11/20 έως 30/11/20.

Άμεσα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του κέντρου. Ωστόσο, λόγω των πολλών προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία και δεδομένης της αρνητικής επιρροής στην αγορά εργασίας καθώς και στους όρους και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους παρακάτω τρόπους: Τηλέφωνο: 2551550325 κιν. 6947303286 mail: [email protected] Messenger: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου.

Share it