Search

Ξέσπασμα Λεουτσάκου: “Ολική καταστροφή αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα, παγκόσμια πρωτοτυπία που δεν παίζει η δεύτερη κατηγορία μόνο στην Ελλάδα.”

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και μίλησε για την κοροϊδία που βιώνει από τους πολιτικούς για το θέμα της Λίγκας που δεν λέει να ξεκινήσει, την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ σημειώνει πως πρόκειται για ολική καταστροφή.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εμείς δεν μπορούμε να προπονηθούμε. Έχω μιλήσει προσωπικά με τον κ.Μαυρωτά την Παρασκευή, δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύει πως δεν μπορούμε να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μιλάμε για ολική καταστροφή, για 3.000 Ελληνες ποδοσφαιριστές, γυμναστές, φροντιστές, που όλοι θέλουν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πέρυσι δεν μας άφησαν να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν τον ιό. Έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία στο ποδόσφαιρο μας, δεν παίζει η δεύτερη κατηγορία μόνο στην Ελλάδα. Ο Υπουργός Επικρατείας είναι ο μοναδικός που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε πως απορρίπτεται η πρότασή μας, αλλά χωρίς αιτιολογία. Ο ΠΣΑΠ βγάζει ανακοινώσεις αλλά στην ουσία κρύβεται. Να συστρατευτεί μαζί μας πρέπει ο ΠΣΑΠ γιατί μιλάμε για ποδοσφαιριστές που είναι μέλη του. Είμαι απογοητευμένος με όσα γίνονται στην Ελλάδα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, έχω μιλήσει με 15 πολιτειακούς παράγοντες και δεν καταλαβαίνω τι ζητάνε. Τι θα γίνει με εμάς; Μπορεί να μας πει κάποιος τι θα γίνει; Ας μας πουν ότι κλείνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και να επιστρέψουν οι παίκτες στις οικογένειές τους».

Share it