Search

Πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής η Ξάνθη και έγιναν “ρόμπα” και επίσημα Αυγενάκης, Ε.Ε.Α. και όσοι συνέβαλαν στον υποβιβασμό του ΑΟΞ!

Χωρίς προβλήματα κύλησε η διαδικασία για να λάβει η Ξάνθη το πιστοποιητικό κάτι που επιβεβαιώνει το σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι εντολείς της υποβίβασαν τον ΑΟΞ.

Μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο για τα μέλη της Ε.Ε.Α, αυτά τα οποία τιμώρησαν με σκανδαλώδη τρόπο χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ αποδεικτικό στοιχείο την Ξάνθη ταχα μου δήθεν οτι υπήρχε κοινή ιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά “μπροστινούς”  του Σαββίδη τους Πανόπουλο – Συγγελίδη, ασχέτως που είχαν την Ξάνθη απο το 1991 πολύ πριν δηλαδή υπάρξει στο ποδόσφαιρο τόσο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες ομάδων της Super League. Κι όμως η ίδια Επιτροπή αρχικά ενέκρινε την πώληση του ΑΟΞ στον Βασίλη Παπαδημητρίου απο τους Πανόπουλο – Συγγελίδη(τους μπροστινούς ντε) και αμέσως μετά όπως αναμενόταν χορήγησε κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας.

Άλλωστε το μέλος της Διοίκησης του ΑΟΞ και Νομικός Σύμβουλος του ΑΟΞ, Φάνης Ουζουνίδης μαζί με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας Τάσο Γιαμουρίδη και τον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Παπαδημητρίου έχουν φροντίσει ο φάκελος να είναι εντυπωσιακά πλήρεις με όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν, και ακόμα παραπάνω μην δίνοντας το δικαίωμα για αμφισβήτηση σε κανέναν

ΥΓ. Αν είχαν λίγο τσίπα Αυγενάκης και όσοι συνέβαλαν η σφύριζαν αδιάφορα στον σκανδαλώδη τρόπο που υποβιβάστηκε η Ξάνθη θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί απο τις θέσεις τους. Για να μην πω το ακόμα πιο αυτονόητο δηλαδή να πράξουν το αυτονόητο και ο ΑΟΞ άμεσα να επιστρέψει εκεί που ανήκει

Share it